Mit tennétek ebben a hejzetben?
Eleve nem szoktattam arra a gyerekem, hogy full csendben alszik, pont az ilyen helyzetek miatt. A férjemet se szoktattam arra, hogy semmit nem segít be a kisebb gyerekkel, mert abból meg ez van, hogy én levegőt se vehetek. Például a férjem rengetegszer csinált olyat, hogy ha tudta, hogy bármilyen okból alvásra van szükségem, akkor reggel hatkor, miután felébredt a gyermek, szépen elvitte a közelemből, hadd aludjak.
Mindent összevetve a helyedben elvinném inkább a nagyit is nyaralni, de maradjon együtt a család.
2019. júl. 23. 13:49
Három nap nem a világ vége, így ha volt már a mamánál és jól elvan akkor nem vinném őt. Persze benne van így is a pakliba, hogy nem érzi jól magát és korábban fel kell mennetek.
2019. júl. 23. 13:51
Mivel ez gyerekes nyaralás, nem a te nyaralásod( ahol gyerek van ott anya nem tud kikapcsolódni), ezért vinném.
Majd akkor nagyiznának, ha egyedül vagy a párommal kettesben utazok.
Amúgy még nagyon pici ahhoz, hogy több napot legyen máshol..
2019. júl. 23. 14:35
14/25 A kérdező kommentje:
Volt már, hogy 2 éjszakát volt a mamánál más okból kifolyólag, muszály volt. Nem volt vele semmi probléma. Az ő kis megszokott rendje maradt meg. Ha én a közelében vagyok akkor csak én vagyok neki jó még az apja sem. De ha nem vagyok ott akkor elvan az apjával is és a mamával is. A nagyok is ikyenek ha a közelükbe vagyok a mama nem jó.
Szerintem hajrá! Ő még úgysem élvezné igazán.
2019. júl. 23. 16:03
16/25 A kérdező kommentje:
Pont ezen agyalok én is. A vízben nincs el sokat utána meg csak futni utána a vízparton elég fáradztó.
Én nem passzolnám le szerencsétlent. Gondolom nem ő tartott pisztolyt a fejedhez hogy meg akar születni nem?
2019. júl. 23. 17:27
Én nem hagynám otthon, de szívesen megtenném, csak valahogy nem érezném magam jó úgy. Ettől függetlenül, ha te túl tudod tenni magad a lelkiismeretfurdaláson, nyugodtan hagyd a nagyszülőknél. Neked is szükséged van a pihenésre.
2019. júl. 24. 09:14
Jó hamar megtanítod a nagyobbaknak, hogyan kell cserbenhagyni a gyenge, elesett családtagot. A kicsi meg majd rájön milyen vagy, amikor a fényképeket nézegeti. Mi a fenének kell ennyi gyerek, ha teher?
2019. júl. 24. 09:55
Azért szerintem tök felesleges ilyen messzemenő következtetéseket levonni, hogy cserben hagyjuk a gyengébb családtagot stb. A legkönnyebb rásütni valakire, hogy minek vállalt gyereket ha teher számára. Szerintem az aki azt mondja, hogy soha nem érzi tehernek a gyerekeit, vagy akár a párját, szüleit stb, az hazudik. Az ember 3 gyerek mellett, főleg ha az egyik még ilyen pici, fáradt, túlterhelt, és igenis szüksége van a pihenésre és a kikapcsolódásra. Máskor meg azért csesztetik az anyukát, mert nem tölt külön időt a nagyobb gyerekekkel. Könyörgőm nem két hetes családi nyaralásról van szó, hanem egy 3 napos kiruccanásról.
2019. júl. 24. 13:57
Kapcsolódó kérdések: