A ti 2 év körüli gyereketek is szeret autókázni?
2 éves fiú, mindene a kocsi. Tologatja bent, kint a homokba, van, mikor le is fekszik mellé és úgy tologatja.
Más kisfiú is ennyire szereti őket? Normális, hogy még le is fekszik hozzá?
Eleinte a kerekeket pörgette sokat,mára már azt sem.
Nem nagyon érdekli.
1,5 éves.
2-es válaszoló: Te különösen megnyugtattál 😀
Nem az zavart, hogy sokat autózik merthát fiú ugyebár, de az, hogy le is fekszik sokszor mellé, az nagyon furcsa nekem. De köszönöm a válaszokat, megnyugodtam.
Az én fiam már 3 éves, és még most is szokta fekve tologatni az autóit. Sőt, mondok jobbat, vannak olyan estéi, hogy kiválaszt egyet (és csak azért nem többet, mert egyet engedünk :D), és aznap azzal alszik. :)
Imádja az autókat, tudja az összes márkát, lát egy kocsit és embléma alapján megmondja, milyen.
6 évesemnek még mindig minden nadrágja ki van térdelve.
Mert autózik.
Mondjuk nálunk apa nagy autómániás, szóval még rá is erősített erre. Most autótervezőnek készül a fiam... 3 évesen az volt az elfoglaltság, hogy a parkolóban sorolta az autók márkáit.
A mai napig sokat elvan egyedül a szobájában a kocsikkal. Rengeteg játék autója van. Szeret is velük játszani. Ő a kocsikkal szokott pl szerepjátékozni is.
De a bölcsis barátja jobban szereti a focit az autóknál. Őt nem mozgatja meg.
Minden gyerek más. És mindegyik máshogy játszik.
Ismerek ilyen kisfiút, aki még le is fekszik és órákig bírja tologatni az autókat.
Az én fiam sohasem játszott velük, max. amit szerelni lehet vagy a távirányítós. Mindig autót kaotunk míg kisebb volt, csak a helyet foglalják, vagy a lányom szállítja velük az állatokat, babákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!