2,8 hónapos körüli gyereketek volt már 2-3 napot távol tőletek?
Biztos jogosan érzed ezt és várod hogy végre te is tényleg kikapcsolódj úgy igazából.
De nekem egy most 27 hónapos lányom van. Egy napot nem szeretnék nélküle lenni. Anyás is nagyon, meg egyébként is nekem az a jó ha együtt vagyunk.
De mondom mégegyszer érthető ha te vágysz a kikapcsolódásra gyerkőc nélkül, csak ha az apa úgy erzi hogy a gyerek nélkül nem, akkor ez egy patt helyzet
Igazad van. Ha neked kell szaladgálni utána és a párod nem segit be, akkor az neked nem nyaralás, hanem rémálom. Én anyóssal vagyok így. 1x jött velünk nyaralni, böven elég volt.
Amúgy nem vagyunk gépek és teljesen értelek téged, ha ki akarsz kapcsolni.
23 hónapos volt a lányom, mikor tavaly szültem a picit, 1 hétig voltak anyukámmal (nagy lányommal együtt.)
Előtte 1-1 napok voltak.
A nagy egyébként már egész pici kora óta töltött hétvégéket anyukámmal, vagy a dédmamájával (ő sajnos már nincs köztünk.)
A pici most lesz 1 éves, eddig 1-1 éjszakát töltött a 2 nagymamánál.
Én teljesen megértelek, és neked adok igazat. Könnyen van apuka, főleg ha ő elvolt tavaly, a gyerekkel meg csak te törődtél...
Én beszopatnám, mondanám, menjen akkor ő meg a gyerek, te meg addig pihensz otthon. Persze ez csak blöff, de kíváncsi lennék, mit reagál...
Én nem mennék nyaralni nélkülük, de év közben sincs nagyszülő, ahova “leadhatnám”. Ha lenne és mennének hozzájuk, lehet máshogy gondolnám.
De megértelek téged is, hogy neked van igényed a külön nyaralásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!