Most komolyan még a kisgyerekek is tudnak a szexről, a szopásról? Az enyém 2. -os. Tudhat róla?
Előfordulhat. Főleg ha van olyan társa,akinek a szülei meztelenül járkálnak otthon és a gyerek előtt csinálják. Vannak,akik ezt tartják természetesnek." minél előbb fel kell világosítani a gyerekeket".
Nem minősítem őket.
Én anno tudtam ennyi idősen a szexről, de a szopásról nem. De gyanítom, van olyan, aki ennyi idősen is tud, legalábbis volt olyan iskolatársam 16 évvel ezelőtt is, aki 12 évesen már szopott... szóval róla el tudom képzelni, hogy nem akkor tudta meg.
Szerintem amúgy a maga nyelven / érettségi szintjén azért érdemes elbeszélgetni a szexről ovis kora óta, ne hirtelen érje a sok tudás, főleg ha 1) a kortársai tudják, 2) esetleg olyan helyzetbe kerül, hogy jobb, ha tudja, hogy mi az (pl. ha vki molesztálni kezdi akárhol, ne dőljön be annak, hogy hmmmm, jó lesz neked meg akik szeretik egymást, ezt csinálják)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!