Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 4 éves kisfiúnak mivel készülj...

4 éves kisfiúnak mivel készüljek játékok terén mit csináljunk miylen program, esetleg milyen étel?

Figyelt kérdés

Nincs saját gyerekem tapasztalatlan vagyok a temaban ,4 éves kisfiú lesz velem egy hétig (nwm mindig csak velem egyedül,van amikor ketten lennénk vele )

Nem szeretnék rosszat tenni de annyi hogy kedves vagyok nem elég szerintem.

Fenti kérdések plusz mikre figyeljek oda

31N

2019. júl. 11. 15:37
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%
Nálunk a tejbegríz és a pirítós a favorit, utóbbi pici fokhagyma, vaj, tejföl, reszeltsajt és só feltéttel :-D. Illetve rizs plusz sülthús, sültkrumpli (hús nélkül) majonézzel, mustárral(!) és ketchuppal. Meg vannak ezek a tejben áztatós gabonák (csokis, fahéjas), illetve gyümölcs joghurt, puding. Ha tudja esetleg megmutatja a boltban. Reszelt alma is van hogy bejön.
2019. júl. 11. 17:45
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Anyuka már megalapozta az ellenségeskedést azzal, hohy nem segít. Baxus, akárhogy utalnám is az új nőt, a gyerekemet helyezném előtérbe és tutibiztos, hogy elmomdanam, mit szeret a gyerek....
2019. júl. 11. 18:16
 13/17 A kérdező kommentje:
A párválasztásba miért kell belekötni? Nem miattam mentek szét.Elvált apukaként ismertem meg.
2019. júl. 11. 19:05
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Játszótérre vigyetek labdát, homokozó játkot, aszfaltkrétát. Legyen nálad ennivalo, víz, naptej, kalap, kardigán. Beszélgess vele, a kicsik szeretnek magukról mesélni, igy megtudod, mit szeret. Rossz idö esetén játszóház. Igaz, kicsit drága, de garantáltan jó móka. Evésnél egészséges dolgokkal is készülj, nehogy azt mondják, végig sult krumplival és virslivel tömted. Tök rendes töled, hogy így felkészülsz. Könnyebb is lesz igy.
2019. júl. 11. 20:42
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítő válaszokat

A rosszindulatú kommentet törölték arra volt a válasz az előző írásom.

2019. júl. 11. 21:25
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Van gyerek akit a gyurma, rajzolás, festés is leköt és ehhez nem drága beszerezni a hozzávalokat. 4 évesen biztos szeret mesét nézni, egy félorácskát-órát ha hagyod mesézni, annak is örülne sztem (M2 mesecsatorna).

Játszotér, pékség, fagyizo, ahol ö fizethet, az is nagy élmény.

Strandolás otthon a kádban, hatalmas nagy habtengerrel:)

Esetleg ha van kutya, sétáltatás (vagy szomszédnénitöl kölcsönkérni a kutyát éshagyni h ö vigye a porázt).

Kaja: tizoraira, uzsira gyümi, joghurt, sajt, keksz, gabonapehely, virsli, vajas kenyér/kalács.

Fött étellel ne ess tulzásba, sok gyerek rajong az üres (vagy sajtos, tejfölös) tésztáért, rizs+natur husi, bolognai spagetti, sült krumpli. Fözelékkel ne büntesd csak ha ö kéri h azt enne :D

2019. júl. 11. 21:40
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

4 évesnek:

Játszótér, labda, aszfaltkréta, melegben kerti locsoló (ez lakótelepen is megoldható a zöldterületen lévő csapoknál, mi simán ki szoktuk tenni a ház elé, a gyerek meg szaladgál a vízpermetben), séta, fagyizás, lángosozás, piknik, vizipuska-harc, vizibomba (utána összeszedni a szemetet!), roller, görkori, gördeszka, futóbicikli -lényegében bmi, amit kint lehet csinálni.

Bent: lego, dinó, robot -ez atól függ, éppen milyen korszakát éli.

Nem ördögtől való 1-1 mesét (Trollok, Apróláb, Kis kedvencek titkos élete, stb) sem megnézni nap közben mondjuk sziesztaként.

Ebéd:

rántott husi/csirkefalatkák krumplival -egy ekkora gyereknek akár minden nap is megfelelne, ha ő dönthetne

tejbegríz

pörkölt

lángos

bolognai

pizza

paradicsomszós +főtt hús, krumpli (és akkor már van egy húslevesed is)

chilis bab

túrós tészta

grízes tészta

túrógombóc

gyros

krumplipaprikás

paradicsomos bab + sült hús vagy virsli

-ezeket kb minden gyerek megeszi.

2019. júl. 12. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!