4 éves kisfiúnak mivel készüljek játékok terén mit csináljunk miylen program, esetleg milyen étel?
Nincs saját gyerekem tapasztalatlan vagyok a temaban ,4 éves kisfiú lesz velem egy hétig (nwm mindig csak velem egyedül,van amikor ketten lennénk vele )
Nem szeretnék rosszat tenni de annyi hogy kedves vagyok nem elég szerintem.
Fenti kérdések plusz mikre figyeljek oda
31N
Köszönöm a segítő válaszokat
A rosszindulatú kommentet törölték arra volt a válasz az előző írásom.
Van gyerek akit a gyurma, rajzolás, festés is leköt és ehhez nem drága beszerezni a hozzávalokat. 4 évesen biztos szeret mesét nézni, egy félorácskát-órát ha hagyod mesézni, annak is örülne sztem (M2 mesecsatorna).
Játszotér, pékség, fagyizo, ahol ö fizethet, az is nagy élmény.
Strandolás otthon a kádban, hatalmas nagy habtengerrel:)
Esetleg ha van kutya, sétáltatás (vagy szomszédnénitöl kölcsönkérni a kutyát éshagyni h ö vigye a porázt).
Kaja: tizoraira, uzsira gyümi, joghurt, sajt, keksz, gabonapehely, virsli, vajas kenyér/kalács.
Fött étellel ne ess tulzásba, sok gyerek rajong az üres (vagy sajtos, tejfölös) tésztáért, rizs+natur husi, bolognai spagetti, sült krumpli. Fözelékkel ne büntesd csak ha ö kéri h azt enne :D
4 évesnek:
Játszótér, labda, aszfaltkréta, melegben kerti locsoló (ez lakótelepen is megoldható a zöldterületen lévő csapoknál, mi simán ki szoktuk tenni a ház elé, a gyerek meg szaladgál a vízpermetben), séta, fagyizás, lángosozás, piknik, vizipuska-harc, vizibomba (utána összeszedni a szemetet!), roller, görkori, gördeszka, futóbicikli -lényegében bmi, amit kint lehet csinálni.
Bent: lego, dinó, robot -ez atól függ, éppen milyen korszakát éli.
Nem ördögtől való 1-1 mesét (Trollok, Apróláb, Kis kedvencek titkos élete, stb) sem megnézni nap közben mondjuk sziesztaként.
Ebéd:
rántott husi/csirkefalatkák krumplival -egy ekkora gyereknek akár minden nap is megfelelne, ha ő dönthetne
tejbegríz
pörkölt
lángos
bolognai
pizza
paradicsomszós +főtt hús, krumpli (és akkor már van egy húslevesed is)
chilis bab
túrós tészta
grízes tészta
túrógombóc
gyros
krumplipaprikás
paradicsomos bab + sült hús vagy virsli
-ezeket kb minden gyerek megeszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!