4 éves kisfiúnak mivel készüljek játékok terén mit csináljunk miylen program, esetleg milyen étel?
Nincs saját gyerekem tapasztalatlan vagyok a temaban ,4 éves kisfiú lesz velem egy hétig (nwm mindig csak velem egyedül,van amikor ketten lennénk vele )
Nem szeretnék rosszat tenni de annyi hogy kedves vagyok nem elég szerintem.
Fenti kérdések plusz mikre figyeljek oda
31N
Egyszer kimehettek az állatkertbe, az egy fél napos program.
A többi napon lehet játszóterezni, ha nincs túl meleg.
Bent játszhattok, amit szeretne. Biztos hoz játékot.
A többit beszéld meg az anyukájával, mert minden gyerek más egy kicsit.
Amikor hárman vagytok, elmehettek kirándulni.
Nekem 3 és fél éves a fiam.
Nem tudom merre laksz, van-e kert, meg mennyi pénzt akarsz rászánni. El lehet menni pár helyre, pl. mászkálós játszóház, állatkert, vasúttörténeti múzeum, repülőtéri múzeum stb.
Az én fiam szereti a játszótereket, van vizes is a közelünkben, Duna-parton kavicsot dobálni (bár elég stresszes tud lenni felnőttként), futóbicajozni, autómosót nézni, BKV-zni, főleg a metrót imádja. Bújócska, fogócska (mi úgy játsszuk hogy sose kell utolérni, csak futni utána), autókázás, LEGO, barkóba úgy hogy ő gondol valamire (esetek felében a dínóra). Nézhet mesét is ha fel akarsz lélegezni és a szülei engedik a mesét online vagy TV-n. Ha nyűgös, akkor valszeg fáradt, kérdés alszik-e még délután. Ilyen kicsi gyerek még nem tud veszíteni, ne nagyon nyerj semmiben. :-D
A kaját megmondják a szülei, eléggé válogatósak tudnak lenni.
Én vennék pár játékot, újdonság ereje is jó egy ideig :)
Én 7-4 évesekkel leszek. Vettem homokozót kettő félét, dömperszerűséget. Műanyag autókat és egy ömlesztett legot, ezt használtan
Miskolcon lakunk,sajnos az anyukája nem segítőkész ...oldjam meg.
Azt sem mondta meg otthon miket szokott enni,hogy hasonlókat készítsek neki :(
Hát ha ilyen az anyuka akkor hogyan várja el tőled hogy segits neki?
Sokféle 4 éves van...van aki mindent megeszik,van aki válogat...legyen választási lehetősége 2 féléből(ne gondolj nagy főzésekre,azt meg tudja ugy is mondani h mi enne,grizestésztát vagy krumplistésztát,vagy lekvároskenyeret vagy szalámist....)
Nagyiam nem válogatott,a kicsi igen...a nagyfiam imádott autozni,legozni,a kicsit nem igazán köti le semmi,állatkert se érdekli....ha joidő van,menjetek a szabadba,egy sima játszoterezés is élmény nekik.
Ah, exfeleség és te vagy az új nő? Szépen indul....
Kérdezd meg a gyereket, mit szeret enni. A nagy többség szereti a rántott dolgokat, palacsintát, tésztát, virslit. Mehettek együtt bevásárolni, megmutathatja mit szeretne enni.
Jatszotetezes, ha nincs túl meleg. Ez lehet mindennapos program, akkor az a legjobb, ha új játszótereket keresel. Strand, ha nem félsz tőle. Ha van a közelben park, ott gyűjtögetés, aztán piknik. Szobában festés, gyurmázás. Süthettek is együtt. A kiesik általában szeretik gyúrni és szaggatni a tésztát.
6os eltalaltad igen...
És a párom szinte végig dolgozik majd a főnöke kicseszett vele.
Nem lesz könnyű de Remelem boldogulok majd.
Na és apuka nem ismeri a gyerekét ? Nem tudja, hogy mit szeret?
Amúgy ez nagyon jól is elsülhet ám. Ha a gyerek mindennap azt eszi, amit szeret és klassz programokat csinálsz neki, anyukát az őrületbe kergeti majd amikor elmeséli, milyen jó volt a Krisztivel meg akkor is, amikor apa dolgozott 😉
Apuka mondott pár dolgot,de akartam még ötleteket kapni.
Nem akarok ellenségeskedést, csak félek mert nekem nincs saját gyerekem és eddig máséra sem vigyáztam egy esténél tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!