Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A pou-ban mit kell csinálni,...

A pou-ban mit kell csinálni, hogy legyen pénzem? Én a pou etetését tudom. Lehet nézni videót a Pou-ban?

Figyelt kérdés
Én tudom a Pou-t játszani, de hogy kell pénzt szerezni?

2017. aug. 10. 11:18
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Játszani kell a mini játékokkal.
2017. aug. 10. 13:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2017. aug. 10. 13:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A poun lehet vudeót nézni de nem emlékszem mire kattintottam rá ezt írta ki: nézz egy rövid videót pouról de nem emlékszem mire katintottam rá
2018. szept. 10. 18:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Játsz hogy legyen pénzed! Eszembe jutott hphy tudsz videót nézni a poun!:-) játsz valamelyil játékon pl. ,,Sky jump" és direkt ess le! Ott lesz ehy olyan szó hogy ,,pou fell!" és az mellett van egy olyan pénz erre menj rá és aztvirja ki: nézz egy ingyen videót 30pénz .és ha néznibakarsz menj rá hogy ok
2018. szept. 29. 08:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet videót nézni,de nem pouról de viszont a pouban
2018. nov. 10. 15:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Ugy kell videót nézni hkgy:

Rámész a pénzre és ott lesz higy nézz egy rövid videót(a videó nem a pouról szól ,,hanem egy ajánlat,reklám szerüség)és ha megkaptad a videót kapsz 30 pénzt

2018. nov. 14. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!