Mennyire normális, hogy egy közel 9 éves gyerek nyilvános helyen bepisil? Ezt más szülő is így reagálja le?!
Unokahúgomról mesélték el most, hogy még tavasszal elmentek megnézni a Bosszúállókat, és hogy az nagyon hosszú film volt, a kislány közben szólt, hogy mosdóba kell mennie, az anyja meg összeveszett vele a film közben, hogy ő mondta neki otthon, hogy még a film előtt menjen el, mert hosszú lesz, nem ment, hát akkor tartsa vissza. Nem tudta, tiszta olyan lett a szék, alatta a padló, a nadrágja. A film végén vették észre, és ahelyett, hogy szóltak volna bárkinek, sunyiban eljöttek, és most meg röhögve mesélik, hogy "hát nem lettek volna annak a helyében, aki utánuk ül oda"... És azóta nem viszik moziba a gyereket, ez a büntetés.
Én először elképedtem ezen, utána mondtam, hogy ez szerintem baromi nagy taplóság, mind a gyerekre nézve, mind a többi emberre. Nyilván azért szólt, mert már nagyon kellett neki, anyuka lenne a legjobban felháborodva, ha pl. a munkahelyén nem mehetne ki a mosdóba. Plusz ha valaki kifizet 4-5 ezret egy mozira, akkor nem a hugyos székre akar leülni. 18 éves vagyok, távoli még az anyaság nekem. És erre még a szülőknek állt feljebb, hogy hát mit tudtak volna ott csinálni, meg ilyen baleset bárhol előfordulhat, van olyan gyerek, aki az iskolában is bepisil még. Ez komoly? Nem ismerek sok kisgyereket, a legjobb barátnőm ikertesóit csak. De ők már 4 évesen is tudják, hogy szólni kell, otthon maguktól elmennek, stb.
Ez borzasztó. A mozi tisztasága is fontos, de így megalázni, emberi méltóságában megsebeznie vkinek a saját gyerekét.
Nem találok szavakat.
Szegény gyerek. Nem, nem normális, de a szülő volt az idióta. Az sem semmi, hogy utólag még jókat röhög is rajta.
Szomorú milyen primitív suttyó emberek is tudnak szaporodni :(
Nyilván nem normális... És tényleg hosszú a film, még külön írtak is róla több helyen, hogy mikor érdemes kimenni pisilni :) Én ki is mentem, mert nagyon kellett, és nem voltam ezzel egyedül.
Nem tudom, miért nem mehetett ki a kislány pisilni, ha egyszer kellett neki, azt meg pláne nem értem, hogy miért kellett ezért megbüntetni, amikor egyértelmű, hogy a szülő hibájából pisilt be, ő nem vitte/engedte ki.
A "mit tudtak volna csinálni" meg nagyon gáz, ha maguktól nem tudják, hogy ilyenkor az a minimum, hogy szólnak az ott dolgozóknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!