Nagytesónak adhatok anyatejet ha sok marad a kistesótól?
Mindenkinek jó.
Fiatalnak, vagy pl. öregnek is, 60 éves kor felett.
Utolsó, ez nagy butaság!
A tehéntej még kevésbé neki van kitalálva, aztán a nagy többségnek az sem okoz semmi gondot.
Az anyatej ideálisan jól emészthető, és sokkal-sokkal egészségesebb, mint a tehéntej.
Nem, ezt az értelmes emberek mondják.
Vagy te hogy gondolod?
Egy olyan állatnak a teje, akinek sok köze nincs hozzád - mitől is lenne jobb, mint az a tej, ami kifejezetten a te fajodnak készült?
Amúgy alapból a felnőttek semmiféle tejet nem tudnak jól megemészteni. Sem az ember, sem az állat. A felnőtt macskának sem jó a sok tej pl.
Csak az európai és az arab embereknél terjedt el egy mutáció kb. 10e éve, ami miatt felnőtt egyáltalán képes megemészteni a tejet.
Igen, elvileg más állat tejére azt mondják elfogadható. Én sem birom megemészteni a tehéntejet. Végigmegy rajtam, és fél óra múlva a wcn vagyok hasmenéssel. Míg a feldolgozott tejtermékek nem okoznak gondot. Szóval az anyatejtől semmi baja nem lesz a tedónak. 6 éves voltam, mikor kaptam, habár nem is tudtam, hogy azt kapo..
1 válaszolo voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!