Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Átvinnétek a nagyszülőkhöz a...

Átvinnétek a nagyszülőkhöz a gyerekeket egy ilyen esemény után?

Figyelt kérdés

Anyukám beteg lett ősszel és akkor a nővérem többször beolvasott nekem. Köztük volt az is,hogy anyu azért lett beteg,mert egész nyáron az én gyerekeimre kellett vigyázniuk. Egyébként se terheltem őket szivesen,de ezek után megfogadtam,hogy nem viszem át a fiúkat. Főleg,hogy anyu azóta se gyógyult meg teljesen.

Amióta vége van a sulinak anyuék nyaggatnak,hogy mikor viszem át valamelyiket pár napra. Én elmondtam,hogy a nővérem miatt,mert most a betegség miatt vagyok a hibás,legközelebb a haláluk miatt?

Nagyon kiborító és motoszkál bennem az is,hogy a nővérem miért mond ilyeneket. Lehet,hogy anyuék panaszkodtak?

2019. jún. 25. 16:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
44%

Sogornom uilyen. Kinn el Ausztráliában es onnan pattogtat mindenkit. Bezzeg arra nem beteg a családja, hogy neki menjenek ugyeket intezni. Ha hazajon akkor meg ott élősködik 4-5 honapig anyoson, kozel 40eves letere delben kel meg egesz nap bulizik. Osztja az észt a gyerekeinkkel meg a nevelessel kapcsolatban, neki meg meg egy pasija se volt kb azota miota mi egy par vagyunk a tesojaval. En nem irigylem, de attol, hogy o x evente hazajon egy nyárra, meg a maradek y evben mi vagyunk itt a szuleivel es jobb is ha kussol, mert ezredreszet nem segiti annak amit mi teszünk a nagyszuloknek.

Mi mar reg megtanultuk, le fogjuk szarni amit mond. Tedd te is igy.

2019. jún. 25. 19:30
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen betegek nem hagynám ott a gyerekeket, max. ha én is ott vagyok.
2019. jún. 25. 21:53
 13/14 anonim ***** válasza:

8# vagyok. Nem tudtam,h apukad rákos. Nagyon sajnálom! Anyukam is keresztülment ezen sajnos,utána jöttek a sérvműtétek. De ez az en problémám..

Viszont az,h egy hörghurutot félrekezelnek,az igazán nem a ti hibatok. Sem a hörghurut. Ennek biztosan nem az az oka,h vele voltak a gyerekek.

Tégy belátásod szerint,de ha a tesód külföldön él,akkor engedd el a véleményét a füled mellett. Ő nem lát bele a mindennapjaitokba. És egyébkent sincs joga véleményt formálni,pláne úgy,h anyukád szeretne a gyerekekkel lenni,nem pedig te erőlteted.

2019. jún. 26. 06:33
 14/14 anonim ***** válasza:
A szüleiddel beszéld ezt meg! Szeretnék-e pár napra valamelyik gyereket vagy sem. Ha nem bírja úgysem mondaná, hogy vidd őket.
2019. jún. 26. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!