Engednéd 6 éves kisfiadnak, hogy kipróbálja a húga gyerek-sminkcuccait a poén kedvéért?
igen. Mint ahogy hugi is autózhatna, ha lenne lányom.
Nekem három fiam van, ha kérik az arcfestő szettet, odaadom, aztán lehet majomkodni a tükör előtt :D Cowboy-nak szokták magukat maszkírozni, szakállt és buszt rajzolnak, de voltak már "zombik" is.
Simán, ahogy a lányom is tologathat dömpert, meg parádézhat az apja régi tűzoltó-sisakjában.
Ugye nem az a fajta szülő vagy, aki szerint “buz1” lesz a gyerek (ésazavilágtragédiájalenne x)), csak mert kisfiú létére mindkét (nagyrészt tanult) nemi szerep érdekli...?
Én megengedtem simán.:D felpróbálták egymás ruháját (szoknyát is), majd előkerültek a csatok, sminkcuccok. 10 perc parádézás után magától öltözött vissza. Én nagyon jól szórakoztam rajtuk, anyukám szerint tiszta őrült vagyok hogy ilyesmit megengedek.:)
Amúgy nagyon fiús fiú, én nem aggódok.:)
jó poén volt szerintem.:)
Csillámporos festék van a szettjében főleg, és jellemzően arcfestésre szokta használni néha. rúzst tőlem szokott látni, néha ő is kipróbálja, ennyi.:)
Tudja hogy nagyon szépnek látjuk.:)
#4 Sztem ez így teljesen renben van, semmi rossz nincs abban, ha kipróbálhatja/utánozhatja azt, ami lát. Bocsi, h rögtön “ítélkeztem”, csak sajna tényleg sok ilyen begyöpösödött szülő van, aki a saját képzelt látomásai miatt megfosztja a gyereket egy (számára csak) sima élménytől... ráadásul ez nagyrészt a fiúgyerekekre érvényes - lányos anyaként is kivagyok ettől...
asszem 2 voltam :P ;).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!