Szerintetek molesztálás?
Láttam egyszer egy nőt egy 4-5 éves kislánnyal. Nem az anyja volt, hanem valamilyen rokona, ezt kivettem a beszélgetésükből.
Tanúja voltam, hogy amikor megölelte a kislányt, akkor megmarkolászta a fenekét, utána meg a combján lovagoltatta. Furcsa látvány volt. Lehetett ez célzatos stimuláció?
Jaj, te jó ég! Én is szoktam markolászni a 6 éves fiam formás kis fenekét, talán szexuálisan stimulálom??? (képzeld, ölelgetni is szoktam, meg puszilgatni...)
És az unokahúgomat se lovagoltassam a combomon, mert szexuális zaklató vagyok???
Szerintem veled történhetett hasonló, azért vagy ennyire erre kihegyezve. De egészséges "átlag" ember nem lát bele ilyeneket egy egyszerű "rokonlátogatásba"...
Ti most magatokból indultok ki, magatokról tudjátok, hogy nem szexuális célzattal teszitek, amit tesztek.
A combon, térden lovaglás lehet örömszerző célzatú egy gyermek részéről, aminek a felnőtt vagy tudatában van, vagy nem, de ha mindehhez hozzávesszük a fenékmarkolászást is...
Miért markolászik?
"Miért markolászik?"
Mert cuki fokhagymagerezd feneke van... én is belemarkolok/csípek, rápaskolok a 8 éves fiamnak. És még mondom is, hogy jó a sejhaja!
Unokahugi esetében hasonlóan.
Nem idegen gyerekről van szó, hanem rokonról a kérdésben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!