Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek melyikünknek van...

Szerintetek melyikünknek van igaza kinek járt volna egy kis pihenő?

Figyelt kérdés
Gyakran előfordul mint ma is, hogy estefelé kimegyünk a játszótérre és nem bánnám ha a férjem játszana a gyerekkel mivel én vagyok egész nap vele otthon. Persze ez neki nem tetszik mert ő dolgozott és fáradt. Sajnos nincs semmi segítségem, nagyszülők is dolgoznak még, néha azért nekem is jó lenne a gyerek nélkül egy kicsit, mert fárasztó egész nap, főleg, hogy még most is ébred éjjel, 2 évesen.

2019. jún. 9. 22:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
95%

Hat.. Az én férjem 12 órában dolgozik. Vagy hazaér fürdetésre vagy éppen utána. De épp csak kezet mos és már veszi is ki a gyereket a kezemből. Na nem elsősorban azért, hogy háttérbe vonulhassak és pihenjek, hanem azért mert alig várja, hogy az egyszem fiával lehessen. Hulla fáradt ő is, néha úgy kell vitatkoznom vele, hogy ma nem, menjen egyen, fürödjön, feküdjön, nem sokára megyek én is. Nagyon szereti ha ő etetheti és altathatja el este (7 hónapos) . Sajnos hamar tápszeres lett, aminek a férjem annyiban örül, hogy így ő is kiveheti a részét az etetésből. Neki is jó érzés, ahogy éves után álmosan hozzá bújik és elalszik a mellkasán.

Na ne értsen félre senki, nem adom elő a tökéletes életét, mert ő pl a házimunkára szarik, de ha közben foglalkozik a gyerekkel, akkor nekem ez így jó.

2019. jún. 10. 07:03
 12/14 anonim ***** válasza:
35%
Ha ennyire fárasztó a gyerek, akkor add bölcsibe és menj dolgozni.
2019. jún. 10. 08:06
 13/14 anonim ***** válasza:
81%

Örüljetek hogy egyáltalán együtt tudtok lenni. Főzzetek le egy kávét, rakjátok termoszba, vigyétek el a játszótérre, hagyjátok a gyereketek játszani a többiekkel, tarsátok szemmel, legyetek ott, de beszélgessetek is egymással. Ha meg játszani hív a gyerek, akkor játszatok együtt.

Mit nem adnék azért, hogy délután közösen menjünk játszótérre.... 7kor elindulok otthonról, 5re futok bölcsibe, majd kötelező feladatok, játék egyszerre és csupán este fél 9re ér haza a férjem, amire a fiúnk már szinte alszik. És hétvégén is dolgozik ha úgy alakul.

Értékeld a közös időtöket!

2019. jún. 10. 08:09
 14/14 anonim ***** válasza:
85%
Gondolj bele, ti azon vitáztok, hogy a játszótéren ki üljön a padon és ki homokozzon. Ez nem durva picit?
2019. jún. 10. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!