Az mennyire jó ha egy kisgyerek minden nap kap valami ajándékot?
#10: Pont ezen a véleményen vagyok én is. De nem is mindig édességet kap,hanem a játékboltból napi szinten dolgokat.
Én meg ha szeretnék venni neki valami, azt sem tudom már minek örülne, mert mindene megvan.
Én nem örülnek ha gyerekem keresztanyja a hátam mögött beszélne ki egy fórumon. Az ő dolguk, miért kell ezt így kibeszélni?
Sokkal undorítóbb hogy ezt csinálod , mint hogy ők mikor mit adnak a saját gyereküknek.
Olyan kérdést írok ki amilyet akarok. Egyébként semmi személyes dolgot nem adtam meg róluk. Ha nem tetszik nem muszáj itt lenned. Sőt... Senki nem hívott ide.
Véleményekre voltam kívàncsi. Érdekes sokan tudtak saját tapasztalatból írni. Amit köszönök!
Pedig 12-nek igaza van.
Hemzseg az oldal az olyan nőktől (mert ez jellemzően női tulajdonság), akik azért járnak ide hogy elpanaszolják, ha a csúnya sógornő rondát mondott, az anyós csokit ad a gyereknek, a barátnő FB-ra olyan képet tett fel a saját gyerekéről ami a kerdezőnek nem tetszik.
Ilyenkor az egyszeri nő "ideszalad" és sima kérdésnek álcázva jól kibeszéli magából a "sérelmet". Aztán ha valaki rávilágít, jön a sértődött "aztkérdezekamitakarok" ovicsopi viselkedés. De azt ugye vágjátok, hogy ez elsősorban TANÁCSKÉRŐ oldal, nem arra van hogy itt panaszkodj a rokonokra? Arra a rokon való akivel megbeszéled a problémádat. Ha itt puffogsz, és élvezkedsz hogy meeeennyien egyetértenek veled, a probléma megmarad.
Volt a minap egy kérdés, valaki ártatlanul megkérdezte hogy árt-e a csoki a 3,5 hónaposnak. Na mármost ezt MINDEN ember tudja hogy igen, nem tesz jót. Egyből levágós volt ott is hogy nem tanács kellett a kérdezőnek, csak kedve szottyant kicsikét kibeszélni a barinőt aki csokit adott. Ez mire jó?
Mindenki akinek nincs önkritikája, és egyetért ezzel a gyerekes viselkedéssel, nyomja meg a piros kezecskét. Mivel sok itt a kérdezőhöz hasonló "nincs kérdésem, csak panaszkodnék egyet" típusú nő van, 0%-ra számítok ;)
Nálunk ajándéknak számít a Kinder tojás. Még játék is van benne, hogy ne lenne ajándék.
Más játékot se kap csak úgy.
De mondjuk a ruha, cipő nem számít ajándéknak.
#16: Oké akkor viszontlátásra! Neked se hiányzott innen a kommented! Téged is lehetne támadni, hogy nem is a kérdésre válaszolsz,csak idejössz veszekedni. Ez nem tipikus női viselkedés ugye? ;)
#14: Ez a pontgyűjtős dolog viszont tetszik :)
#15: Valóban a nevelés lenne a fontos. Csak ők nem is foglalkoznak vele. Szegény gyerek az udvaron is egyedül szokott ülni vagy hisztizik mert ha szól a szüleinek, nem is figyelnek rá vagy megmondják neki, hogy nem érdekli őket. Pedig érthető ha unatkozik és nem az köti le hogy a szülei állnak egy helyben. Szerintem pénzzel vagy ajándékkal nem lehet ezeket elrendezni. Csak én is attól félek, később nem lesz ennek jó vége. Viszont nagyon jó saját tapasztalatokat olvasni!!
Ha 2 játéka lenne, akkor sem játszana mindig azzal a kettővel, ugyanúgy ráunna néha, majd előszedné később.
Az én gyerekem ma magától fedezte fel, hogy van neki vasalható gyöngye, amivel tavaly játszott utoljára egyetlen egyszer, kirakta a mintát és kész is lett, tökre örült neki, most babaházazik.
Nem kell minden nap mindenével játszani, teljesen rendben van, ha az ember néha unja a dolgait(vagy bármi állandót az életében). Meg kell tanulnia túl lenni rajta, és hogy ez ideiglenesen csak, majd értékelni fogja ugyanazt megint, amit tegnap épp megutált.
Nem tudom mennyi idős a gyerek, de nem kell minden szavára vagy játszásra ugrani, ezt is fontos megtanulnia. Biztos nem folyamatosan ignorálják, nem kötelező játszópajtásnak vannak a szülők, ha a gyerek egyet nyikkant.
Naponta 2x félórát játszom vele, amit akar, nem zavartatom magam, ha ő egész nap kérlel, hogy játsszak, nekem is van dolgom, meg nincs mindig kedvem.
Ebből inkább lehet elkényeztetés, mint a tárgyakból..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!