Milyen mesefilmet/ filmet ajánlanál, ha 6 kisgyerek jönne hozzátok pizsi partyra? 7-9 évesek, fiúkk lányok vegyesen.
Társasjáték sokkal hasznosabb lenne. A filmet a felnőttek azért teszik be, hogy addig se legyen velük gond, amíg nézik. Felnőtti önzés!
Folyamatosan csökken a fiatal nemzedék IQ-ja, és ebben jelentős része van a TV-nek, videónak, okostelefonnak! Ha végre nem csetelnek, hanem összejönnek személyesen, bűn azt az időt is képernyő bámulással tölteni!
Volt/Bolt (mindenhol máshogy írják a címét. Kutyás mese)
Lilo és Stitch (mai napig a kedvencem és én is kb ennyi idősen láttam)
Babi úr (sokat fognak nevetni rajta :D )
Agymanók (nagyon jó értékelést kapott es ez felnőtteknek is szól)
Legelő hősei (az egyetlen egy mese, amiben hajlandó voltam végig hallgatni a zenéket)
Madagascar (örök klasszikus és akár mese maratont is lehet tartani a több rész miatt)
Asterix és Obelix (ebből ne az animált mesét nézzétek meg, hanem inkább az élőszereplőset. A Kleopátra küldetés a legjobb rész)
Az élet könyve (olyan, mint a Coco csak nekem ez jobban tetszik. De mivel valaki írta, hogy az ő gyereke félne a csontvázak miatt kicsit félve ajánlom :/ )
Shrek, Gru, Hotel Transylvania, Zootropolis, Mr. Peabody és Sherman, Nagyon vadon 1-2
Hirtelen ennyi :D
#16-nak és mindenkinek, aki egyetért vele.
Ezért romlik az átlag IQ, mert sokan vannak, akik úgy gondolkoznak, mint te. Akik a gyerekek fejlődésének a rovására csinálnak maguknak szabadidőt.
(Mi a feleségemmel megosztottuk a munkát, egyikünk mindig a gyerekekkel volt, mesét olvastunk, társasjátékoztunk, kirándultunk. Szigorú szabályok szerint nézhettek TV-t, a leckét naponta kikérdeztük. Igaz, nekünk sem jutott idő TV nézésre, de látva a műsorok színvonalát, nem is vesztettünk vele.)
1. Nincs tévénk, van olyan nap, h nézhetnek 1 (!) mesét a laptopon, de előfordul simàn 4-5 nap teljes képernyőmentesség is.
2. Mióta szabadidő a kisebb testvér ellàtàsa??
3. 5 évesünk és 2,5 évesünk van, mindennap van nàlunk fejből mese,olvasott mese és este diavetítés.
A mérték egy nagypn lényeges dolog àm... a teljes tiltàssal szemben.
Köszönöm a hozzászólásokat. Végülis az Aladdin lett a befutó. Csakhogy mindenkit megnyugtassak, nem csak a tv nézés volt a program.
Ez csak a ráadás volt fél délutános, aktív értelmes szervezett program után, ahol élvezhetik hogy tovább fentmatadnak úgy, hogy ne zavarják a szomszédokat a panelben.
Amúgy sáekényeregetős délutánt tartottunk,aztán egyérintőztünk a játszótéren. Otthon pedig, kártya és sakkmeccs volt, ki-mit választott, pizza és kölyökpezsis vacsi, utána a film. Nagyon úgy tűnt, h mindenki élvezi, s nem zavartunk senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!