Nők, ha egy gazdag férfi felajánlaná hogy életetek végéig, luxusban tart, mindenetek meglesz, cserében viszont kéne szüljetek neki,10-12 gyereket, megtennétek? A férfi számotokra is vonzó lenne.
Figyelt kérdés
2019. máj. 31. 18:36
21/30 anonim válasza:
Az utolsó mondatod miatt igen. Ha számomra vonzó a férfi, miért ne?
23/30 anonim válasza:
Az egész életem szüléssel telne kizárt!
24/30 anonim válasza:
Nem. Onnantól, hogy ilyet ajánlana, nem is lenne vonzó.
25/30 anonim válasza:
Ha nem kellene 12 gyereket szülni, akkor is visszautasitanam az ajanlatat
26/30 anonim válasza:
Én viszont szeretnék nagy családot,ha tehetném szülnék ennyit, viszont egy valóban jól működő kapcsolatba, és nem akkor ha babagyártásra kellenék csak. Bár a 10-12 gyerek nem oké, a max inkább 8 lenne. (nem, nem borsodi vagyok, óvónő vagyok, imádom a gyerekeket)
27/30 anonim válasza:
10 gyerek után mi marad a nő testéből? Súlyos önértékelési zavarai lehetnek szerintem annak a nőnek, aki ilyet bevállalna, minimálisan sem szereti, tiszteli a saját testét
28/30 anonim válasza:
Semmi pénzért nem adom én a testem!!! Főleg nem egy olyan fura embinek, aki 10-12 gyereket akar.
29/30 anonim válasza:
Biztos baromi nagy luxusban lehet biztos élni 12 gyerek mellett :D Meg valljuk be őszintén,hogy ez a folyamatos terhesség-szoptatás körforgás jelentősen meg is rövidíti az életet ,pluszban az egész gyerekvállalás a terhességtől a szülésig egy oroszrulett ,rengeteg féle probléma kialakulhat,sőt a nagy számok törvénye alapján ki is fog. Ezen felül a férfi oldaláról,minek neki ennyi gyerek ? A legtöbb az egy szem gyerekével sem foglalkozik..
Szóval kösz nem. Marad a gyerekmentes élet ,nem luxusban,de legalább nyugalomban .
30/30 anonim válasza:
Ki van csukva. Nagyon max. 2 gyereket vállalnék. A luxus, kitartottság amúgy sem vonz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!