Nők, ha egy gazdag férfi felajánlaná hogy életetek végéig, luxusban tart, mindenetek meglesz, cserében viszont kéne szüljetek neki,10-12 gyereket, megtennétek? A férfi számotokra is vonzó lenne.
Gondolom, csak ennyi lenne az elvárás, hogy szüljem meg őket, mert ha van korlátlan mennyiségű pénz, akkor korlátlan mennyiségben lehet igénybe venni babysitterek, takarítónők segítségét, az éttermi minőségű kaják is házhoz jönnek, stb., tehát azt és annyit csinálnék a gyerekekkel meg a háztartással, amit épp jónak látok. Semmi kellemetlenség - azt leszámítva persze, hogy egy tenyészkanca vagyok gyakorlatilag, akit azért "tartanak", hogy szüljön, illetve hogy az összes ismerősöm és rokonom undorodna tőlem valószínűleg, meg én is magamtól. Vagy hogy terhes lennék zirka 11 évig...
Igazából nincs az a pénz, amiért ennyire feláldoznám a testem meg az egész életem, nem lenne semmi értelme, nem érdekel a luxus.
Luxus ígéret VS. 10 szülés??
Van, amit pénzen nem lehet megvenni. 10 terhesség/szülés iszonyatosan lepusztítja az embert. Ilyet is csak egy pasi találhat ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!