Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hàrom éves kislànyom csak az...

Hàrom éves kislànyom csak az apukàjàval akar lenni. Mitől van ez?

Figyelt kérdés
Azt monjda őt jobban szereti, nem akarja hogy menjen dolgozni, engem küld. Megteszek neki mindent, nem kiabàlok vele. Annyi még, hogy én otthon vagyok, nem dolgozok jelenleg mert augusztusban jön a kistesò.
2019. máj. 28. 10:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ne fájjon, nem szabad rivalizálni a pároddal a gyerek szeretetéért. Jó apát választottál neki, ennek örüljél! Olyan kevés gyereknek van manapság apja! A lánygyereknek az apa az egy csodálatos személy! Igen, ez egyfajta szerelem a lánygyerek részéről! És egy jó apa-lánya kapcsolat nagy segítségére lesz a lányodnak később a párválasztásában és a párkapcsolatában.

Én annyira örülök annak, hogy a gyerekeim imádják az apjukat! Egyébként én is rajongtam édesapámért, sőt, még most is!

2019. jún. 11. 20:18
 12/12 A kérdező kommentje:
Örülök neki,hogy ennyire szereti az apukàjàt (jobbat el sem tudnék képzelni neki) és nem rivalizàlok csak természetesen én is szeretnék a szeretből. Köszönöm a vàlaszokat,majd idővel felém is jobban kimutatja a szeretetét😊
2019. jún. 12. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!