Idegrendszeri éretlensèggel ès autisztikus tünetekkel küzdő gyereket hogyan neveltek/büntettek?
Elsősorban olyan szülők válaszát várom,akik ilyen gyereket nevelnek!!!!
Aki közelről sem látott ilyen gyereket,kérem,hanyagolja a válaszadást! Köszönöm.
Főleg a mindennapokra vagyok kíváncsi. A gyerek NEM autista!! Ezt fontosnak tartom leírni. Szakértői vizsgálata volt,fejlesztést kap,3 éves lány.
11! Igen. Asperger szindróma diagnózist kapott, mert 120 feletti IQ-t mértek neki.
De nem biztos, hogy pontos a diagnózis, mert pl az Asperger szindrómánál nincs megkésett beszédfejlődés. A lányom meg eléggé megkésett volt.
Nagyon okos kislány, de emellett nehéz vele. Simán kékre-zöldre ver 5 évesen, ha olyanja van. Volt már olyan, hogy a pszichológusa nem hitte el, hogy ő vert meg. Csupa kékfolt voltam.
A gyógypedagógus azt próbálja velem megértetni, hogy attól, mert nagyon okos, még nem érti meg a szóbeli magyarázatot, ezért képi megsegítést ajánlott. Most próbálom összeállítani, bár nem tudom, nem késő -e. 4 nap múlva 6 éves a lányom.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!