Hogyan tudnék bébiszitter lenni?
Én ugyan óvónőire szeretnék majd menni, de amikor voltam nyíltnapon az egyik intézményben, ott voltak kitéve hirdetések, amiket a szülők attak fel, mert gondolom a úgy gondolják, ha valaki ilyesmi szakmát tanul, akkor nem csaló vagy olyan, aki nem szereti a gyerekeket. Tehát érdemes lehet majd a sulisban figyelni, hátha jön ott is egy jó ajánlat.
Illetve lesz gyakorlatod is, ha ott Pistike nagyon megszeret, a szülei viszont nem szeretnék mondjuk a szünetekben is vinni, de nem tudnak a szülők otthon maradni vele, meg lehet beszélni, hogy vigyázol rá.
Ha most nyáron szeretnél, akkor ha megengedik, a helyi bölcsiben adhatsz fel hirdetést, vagy a játszótér környékére tehetsz ki plakátot, a szülők ott látják. Meg persze neten is hirdethetsz:)
De szerintem személyes kapcsolat nélkül csak a hirdetéssel nehezebb lesz. De kit tudja? Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!