De én nem mennék vissza. Idővel lehet keresni másik munkát. Ha nem is keresel majd ugyanannyit, azért amíg otthon vagy, lesz lehetőséged bőven kitalálni, hogyan tovább.
2018. okt. 24. 15:47
2/21 anonim válasza:
Buknám. 4 hónapos baba még iszonyatosan kicsi, az enyém igény szerint szopott ráadásul. Munka majd lesz másik, ha vezető vagy, gondolom jó végzettséged is van, fogsz találni.
2018. okt. 24. 15:55
3/21 anonim válasza:
Miért 4 hónap után? A fő problémát értem, de miért 4 hónap? A gyes végéig fent kell tartani a helyed. Vagy azt mondták, hogy ha 4 hónap után nem mégy vissza, akkor a GYED, GyES után egyből kirúgnak? Én tuti nem mennék ilyen helyre. Fél évig CSED szép összeg lesz, aztán a max. gyedet kapod, ráérsz új helyet keresni a gyerek két éves koráig. De ha annyira szereted a munkádat, van, aki megoldja a gyerek ellátását, akkor menj vissza.
2018. okt. 24. 15:55
4/21 anonim válasza:
Erre alapozva vállaltatok a gyereket, vagy nélküle is meg tudnátok élni ? Ha ez az alap, akkor igen, menni vissza, ha nem, akkor maradni otthon a gyerekkel.
2018. okt. 24. 16:03
5/21 anonim válasza:
Ennyi a nettód vagy a bruttód?. Mindegy is, mert mindkét esetben a cseded max. 10-20 ezerrel lesz csak kisebb (családival és adókedvezménnyel együtt lehet nem is kisebb), amit buksz, ha visszamész 6 hónap előtt.
Ilyen kicsi difiért menne a halál vissza előbb!
Utána a gyed valóban maximált, de csak akkor nem éltek meg belőle, ha a férjed munkanélküli és van egy rakat hiteled...
Nekem nincs, én nem mennék vissza.
2018. okt. 24. 16:21
6/21 anonim válasza:
Buknám. 4 hónapos még nagyon kicsi, hova tennél egy ekkora babát?!
2018. okt. 24. 17:10
7/21 anonim válasza:
4 hónapos pici babát otthagyni egy munkáért? Soha!
2018. okt. 24. 17:32
8/21 anonim válasza:
ha ezzel veszélyeztetném a megélhetését a családnak, főleg nagyobb testvérnek, akkor nyilván visszamennék.
de ha ennyi volt a fizetésed, gondolom max gyedet kapsz majd,a csed meg eleve magas, ha még hozzá jön a férjed fizetése, legyen akár az minimálbér, nem tudom minek mennél vissza.....összehúzzátok a nadrágszíjat 1 évig, aztán visszamész a piacra és találsz más állást. Ezek az idők nem jönnek vissza, ha csak nincs komolyabb - tényleg megélhetési gondokból eredő oka - nem mennék vissza...vagy akkor menjen apuka gyedre!
2018. okt. 24. 18:14
9/21 A kérdező kommentje:
Harmadik baba. Sajnos ilyen szerződést írtam alá, hogy akkor kell visszamennem, tehát dátumra szól a szerződés (nem volt tervezett a harmadik baba ) babyszitter vigyázna rá. Ismerjük évek óta.
2018. okt. 24. 18:54
10/21 anonim válasza:
A körülményektől sok minden függ. Napi hány órát kéne dolgozni? Tudnád csinálni otthonról heti több napot? Vagy mindennap be kéne járni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!