Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2.5 hónap múlva 2 éves,...

2.5 hónap múlva 2 éves, hasznaljam meg a legzesfigyelot?

Figyelt kérdés
2018. jún. 5. 22:09
 1/6 anonim ***** válasza:
97%

Szia! A legnagyobb gyerkőcünknèl màsfèl èvig hasznàltam, (èn màr kivittem volna alòla előbb is, de apa ragaszkodott hozzà) a kèt kisebbnèl egy èves korukig hasznàltuk.

Szerintem, màr nàlatok is felesleges, de persze àrtani nem àrt, ha ìgy vagytok nyugodtak, hagyhatod is mèg. 😉

2018. jún. 5. 22:13
 2/6 anonim ***** válasza:
92%

Az én fiam koraszülött volt, légzési apnoéval, szívproblémával, reflux-szal. Mi 2 éves koráig használtuk. 2 és fél évesen volt mandulaműtéte, akkor még 2 hétre kölcsönkértünk egyet a műtét utánra.

Szerintem eg egészséges 2 évesnek már nem kell a légzésfigyelő, ráadásul ha kimászik az ágyból a gyerek, még meg is szólal😊

2018. jún. 5. 22:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
1 évesen tettem el mindkét gyerek alól, azóta csak a bébiőrt használjuk. Egészséges gyerkőc alatt már fölösleges, bár ártani nem árt.
2018. jún. 6. 05:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
1,5 évesen vettem ki alóla, amikor már úgy, olyan erővel ugrált az ágyon, hogy csak tönkretette volna.
2018. jún. 6. 06:02
 5/6 anonim ***** válasza:
21 hónapos a fiam és mi még használjuk. Engem megnyugtat és semmiből nem tart bekapcsolni. Soha nem szedte még ki maga alól.
2018. jún. 6. 06:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Én addig hagytam a kisebbik lányom alatt, amíg el nem kezdett ugrálni az ágyban (14 hó). A nagyobbik a zsinórt húzogatta ki az ágy alól, tőle azért került ki (20 hó).
2018. jún. 6. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!