4 hónap után visszamennél dolgozni vagy elbuknád a munkád?
Akkor nem is értem mi a kérdés, hiszen egyértelmű, hogy vissza kell menned. 40 ezer forintból nem fogtok tudnij megélni.
Mondjuk nem értem, hogy milyen szerződés ez, ami x hónapig nem el, aztán újra indul.... Miközben a no szülési szabadságon van....
Ha a megélhetés múlik rajta igen.
De tényleg milyen ez a szerződés?
Ha nem lettél volna terhes akkor miért kellett volna 4 hónapot nem dolgozni?
Én bejártam 3-4 hónapos baba mellett néha. (Akit felvettek a helyemre sikkasztott, lógott, disznóólat hagyott maga mögött) nélkülem le sem tudták volna zárni az évet. Jó pénzt kaptam, de így is a szívem szakadt meg a picimért. Első baba, nagyik vigyáztak rá, összesen tizenpár alkalom volt. Kb. 10-kor cicin elaludt, jól bekajált. Kilógtam mellőle. Ha szerencsém volt, aludt két órát, ha nem, felébredt, mielőtt elindulhattam volna. Ha 3 után érkeztem, nyüszi volt, de még okés volt. 4 után már neccesebb. Egyszer jöttem 5 után, akkorra nagyi is, baba is ki volt borulva. Voltak napok, mikor nem fogadta el a melegített tejet. Éhesen meg aludni sem tudott. Ha jó idő volt és sétáltak az segített, de mint írtam, ez december-január volt.
Ő nyilván elfelejtette, csodálatos kisfiű, de engem bántott nagyon. Nyilván nem volt kötelező, de ha már belevágtam, félbe hagyni nem akartam. Amúgy csak tűzoltás volt, hogy le tudják zárni az évet.
Ezek a tapasztalatok jutottak eszembe. Remélem segít a mérlegelésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!