Melyik a jobb? Ropi/kukó vagy géptésztá?
Bocsi a hülye kérdésért előre is de majdnem sikerült összevesznem anyóssal, de nyeltem egy nagyot és elmentem inkább.
Szerintetek mi a jobb a gyermeknek(2éves lesz, de súlyra magasságra egy 3 évest simán kitesz)....
Minden nap kint vagyok vele 10-12ig és 17-19ig kb. Ilyenkor vagy udvar vagy játszótér vagy utcán falubeli gyerekekkel játszik. Szoktam kivinni inni(ez változó van hogy 2félét is:víz ah alap. frissen facsart, szívószálas, tea, málna) meg van a táskámba mindig valami ropogtatni való. Amiből nem is feltétlen esznek de ha a fiam eszik is akkor max 10 szál ropi vagy 6-8 szem kukó csúszik le.
Ezt anyósom rossz szakm nézi és ma azt mondta inkább süt géptésztát és azt vigyem ki neki. Mert hogy abból nem baj ha megeszik 3-4 darabot.
Hiába is mondtam neki hogy az több meg cukrosabb mint amit kap, meg sem hallja. Fogtam magam sarkon fordultam. Így sem pöttöm a fiam 96cm és 16kg. Akkor kap ropogtatni valót ha a másik gyerek kap és éppen megkívánja, de szerencsére nem mindíg kell neki.
Szerintetek...
csak hogy a becézéseknél maradjunk: a pufi szerintem legalább annyira becézett, mint a kukó, vagy esetünkben errefelénk kuki.
egyébiránt tényleg felesleges mind de simán lehetne a mamának annyi öröme, hogy 1-2x az ő kekszéből is kap a gyerek, főként, ha tényleg csak pár darabot eszik. Esetleg én simán feletetném a többivel a játszótéren. kis doboz, és rárepül az összes padlócirkálója :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!