Ha a 4 év körüli gyermeked lázas már reggel óta, elviszed orvoshoz, vagy megvárod, hogy csillapítás után visszamegy-e neki és csak utána viszed?
Kedves 13.10-es válaszoló!
Méghogy joggal lenne mérges a gyerekorvosunk,ha elvinném hozzá a lázas gyerekem!Azt szeretném én meghallani!
Szerencsére a mi orvosunk nem ilyen.
Amúgy én láz esetén egyzerre elviszem,jobb megelőzni a nagyobb bajt.
Azért, mert ha mindenki elvinné a gyerekét, aki csak lázas lett (pl. napszúrás, bármi), csillapitás nélkül, akkor dugig lenne a váróterem...
De látom, hogy itt mindenki rohan a dokihoz rögtön...
Egyszer olvassátok el, az ügyeleti orvosnál mi van kifüggesztve, mi a teendő láz esetén.
Nagy meglepetés fog érni itteket, előre szólok...
Szép napot.
Köszi a válaszokat.
Nem vittem el, mert egy kúp levitte a lázát és utána evett ivott rendesen, azóta kutya baja szerencsére.
Ha nem ment volna le a láza, vittem volna ma.
Amikor pici volt, 8 hós és este 11kor hívtam fel telefonon az ügyeletet, hogy semmivel nem tudom lenyomni a lázát, mit tegyek, leráztak, hogy oldjam meg, mert ha nincs más baja, csak lázas, akkor nem jönnek ki....
Hát 3napig nem ment le neki.
De most már jól van, mégegyszer köszi a sok választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!