Bölcsiben a kisgyerekek isznak tej alapú italokat? Kakaót, tejeskávét, karamellt, vagy tejet? Ez hogy működik? Megkérdezik a szülőket hogy kapott-e már a kicsi tejet, vagy simán adják nekik?
Figyelt kérdés
Az én fiam 19 hónapos, szeptemberben megy bölcsibe, de még nem adtam neki tejet. Tápszert iszik reggel és este, kakaót is ebből készítek neki. Szóval bölcsiig kínáljam meg, hogy ne legyen ott gond belőle?
(Egyébként mindent eszik már, amiben tej van, a mi tejbegrízünket is imádja, ebből nincs gond, csak még nem ivott tisztán tejet.)
2010. júl. 6. 12:18
1/2 anonim válasza:
Igen, isznak. Amikor beiratkozol megkérdezik, van-e valamilyen ételallergiája a gyereknek. Szerintem adj neki. Kóstolja meg.
2/2 anonim válasza:
Az én 2 éves fiam úgy ment a bölcsibe, hogy a vízen kívül semmilyen más folyadékot nem ivott meg. A bölcsiben mindig megkínálták, s szépen lassan elfogadta a tejet. Néha megiszik 1 dl-t, de nem rajong érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!