Kistestvér születésekor mivel lehet lekötni egy 2. 5 éves kislányt, míg megszokjuk a napi rutint?
Szerintem vond be a babázásba.Csak ő a saját babáján gyakoroljon.Hagyd,h mindent úgy csinlájon a babával,ah te a kicsivel.Semmiképpen se akard elkülöníteni mert féltékeny lesz.Persze azért nem baj,ha apuka is próbálja lekötni.
Jómagam mindig a főzéstől voltam odáig gyerekkoromban,amit most remekül tudok kamatoztatni.(H a babával mennyire azt majd májusban megtudom:))Csak plusz lesz a leánynak később,ha most valóságos játékot játszotok,csak neki ez még játék.Különben is abban a korban lesz lassan,amikor majd a barátnőkkel is ilyet játszik.
szia!az én lányom pont2 és fél éves volt mikor a huga született.
őszintén szólva utálta az első 2 hétben szörnyű érzés volt.próbáltam bevonni a babázásba de nem mindig izgatta.nem szabad erőltetni.nehéz nekik hogy már nemcsak ők a középont.
próbálj vele ketten csinálni programokat míg a kicsit másra bízod.
A figyelmét lekötheted pl rajzolás,festés,mesenézés,az én lányom imádja az otto vagy quelle katalógust nézegetni akár 1 órán át is.és persze imád babázni azt csinálja amit én a kicsivel.
vegyetek neki is babát és utánozni fog téged:)
sok boldogságot neketek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!