Hogy kezelitek, ha a boltban a gyereknek a penztaros a kezebe nyomja a csokit, amit nem szabad ennie?
Figyelt kérdés
Tejfeherje+hisztaminintolerancia miatt, mar 3 eves, szegenyt igyis sajnalom, igyekszem resen lenni, de van, hogy meg sem kerdezik, kaphat-e, es mar nyomjak a kezebe. Aki hasonlo helyzetben van, ti ezt hogy kezelitek? Visszaadjatok, kiveve a gyerek kezebol? A gyereketek hogy reagal?2019. ápr. 25. 17:29
1/24 A kérdező kommentje:
Ha eszik, masnapra voros, viszketo foltok lesznek a boren, tobb ekcemas foltjatol hetek ota nem birunk megszabadulni meg kremezes es antihisztamin mellett sem, szoval muszaj elvennem tole.
2019. ápr. 25. 17:31
2/24 anonim válasza:
Fúúú hát nem beteg gyereknek is megtanítanám, hogy nem fogadunk el semmit olyantól, aki nem rokon... :( Nem tudom, ezt egy 3 évesnek el lehet-e már magyarázni... Ez szörnyű ez az édesség függőségre nevelés, kérdés nélkül bármit adni a gyereknek, nem csak betegség miatt...
3/24 A kérdező kommentje:
Eleg ertelmes, magatol mar nem keri, tudja, hogy attol piros lesz a bore, es viszketni fog. De a kezebol kiszedni olyan rossz erzes, hirtelen azt se tudom, mit reagaljak olyankor a penztarosnak. Multkor egy masik helyen megkerdeztek, mondtam, hogy nem ehet csokit, a fiam is nagyban mondta, hogy nem ehet, de elohalasztak egy kis csonag gumicukrot, aminek a fiam nagyon megorult, abbol nem csinaltam ugyet, de mikor meg felocsudni sincs idom, csak azt latom, hogy mar bontja ki, es teszi a szajaba, mert meg sem kerdeztek rola... Legszivesebben leuvoltenem olyankor a boltos fejet, vagy megkernem, hogy akkor johet a vakarozo gyereket altatni ejjel, meg kenni a boret hetekig :(
2019. ápr. 25. 17:43
4/24 anonim válasza:
Lehet az én gyerekem nagyon ronda, mert még sosem adtak neki semmit a boltban a pénztárosok.
5/24 anonim válasza:
Nem tudom, nekem nem életszerű, hogy a boltos a gyerekek szájába csokit tömköd... valahogy nehezen hiszem a sztoridat, de ettől most elvonatkoztatva: egyértelműen kivenném a kezéből.
6/24 anonim válasza:
Soha nem esett még meg, de természetesen rögtön kivenném és hipergyorsasággal visszaadnám még úgy is, hogy nem allergiás. Éppen eleget eszik enélkül is.
3,5 éves, tuti nem venné zokon
7/24 A kérdező kommentje:
Hat nekunk uton-utfelen, postan, boltban, havonta tobbszor. Az emlitett eset a Tapolca melletti Lidl-ben tortent, a masik meg egy ruhatisztitoban.
2019. ápr. 25. 18:04
8/24 anonim válasza:
Hát ahova én jartam sokszor, míg el nem költöztünk, ott mindig megkérdezték, ha akartak adni akár egy cukorkát is, hogy adhat-e. Szoval szerintem elég bunkó dolog nem megmérdezni.
9/24 anonim válasza:
Bocs, de a lidlben honnan lenne csoki az eladónál?
10/24 anonim válasza:
Ha látom, hogy adná akkor megmondanám neki, hogy köszönöm szépen, de nem ehet csokit.
Nálunk még soha nem volt ilyen, hogy kérdés nélkül a kezünkbe nyomták volna. Ha pedig nem akarod visszaadni odaadod másnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!