Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Megbántottam vajon ezzel a...

Megbántottam vajon ezzel a kicsi lelkét?

Figyelt kérdés
1éves fiam,ma alig akart elaludni. Forgolódott,dobálta magát,nyüszizet,majd egyre hangosabb sírásba kezdett. Otthagytam,hagy nyugodjon meg. Persze nem,és így sírva aludt el:( Aztán eszembe jutott mekkora egy HÜLYE vagyok!!! Hogy tehettem vele ilyet? Hisz inkább megnyugtatnom kellett volna! :( Lelkiismeret furdolásom van(nem kicsit....)
2008. nov. 10. 19:42
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj ettöl az egy alkalomtól nem lesz semmi baja.Neked szerintem jobban fájt amit megértek de ne hibáztasd magad ő már el is felejtette, mindenkinek vannak rosszabb napjai és van hogy türelmetlenebbek vagyunk és ma valami van a levegőben mivel az én lányom se akart elaludni csak cirkuszolt.

Azóta már gondolom megszeretgetted és játszottatok is egy jót és gondolom már újból alszik is.

2008. nov. 10. 23:08
 2/2 anonim ***** válasza:

Akkor ezek szerint nem a sírni hagyás nevelési elvet követed, hogy bánt ami történt. Én sem hagytam még soha cserben a legkisebb, 2 éves fiamat sem, nem hiszek a "tanuljon meg egyedül elaludni" és hagyjuk sírni a gyereket elvben.

De egy alkalomtól szerintem nem lesz baj. Legfeljebb azt szűrhette le belőle, hogy anya eddig mindig ott volt, de ezek szerint van mikor nem tud jönni. Ébredés után el kell Neki mondani, hogy miért alakult így, aztán játszani, simogatni, ölelni.

De ez az elmúlt idő alatt a kérdés írásától számolva, gondolom már megtörtént. :)

2008. nov. 17. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!