Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Alapítványi oviban mennyit...

Alapítványi oviban mennyit kell fizetni havonta?

Figyelt kérdés
2010. júl. 3. 19:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyet tudok az 20ezer + a kaja (10ezer körül) havonta. /EZ Debrecenben van/ Gondolom sok mindentől függ: az ország melyik részén, milyen jellegű ovi, mit nyújtanak...
2010. júl. 3. 22:33
 2/6 A kérdező kommentje:

Épp debreceni érdekelne! :)

Melyik oviba jártok?

2010. júl. 4. 07:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia! Még nem járunk csak nézegetem én is. Ezek a Waldorf ovis árfolyamok. Mást még nem néztem. Kettő is van: egy a Széchenyi utcán [link] és egy a Boldogfalva utcán: [link]

Még én is most nézegetem, bár még van 1 évünk! :D

2010. júl. 6. 13:16
 4/6 A kérdező kommentje:

Még nekünk is van egy év. Én a waldorf módszerrel nem nagyon értek egyet. A Nagyerdőn néztem a Gyermekkert ovit: [link]

A kisfiamnak többféle táplálékallergiája van, emiatt valószínű nem veszik be sima oviba, remélem a alapítványiak rugalmasabbak.

2010. júl. 6. 16:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia! Ezeket találtam (a google-ban tuti megtalálod a honlapjaikat is):

Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzatának területén 10 nem önkormányzati fenntartású óvoda működik:

1.Egy-Másért Waldorf Pedagógiai Alapítvány által működtetett Kikelet Waldorf Óvoda

2.DE-OEC Napköziotthonos Óvoda

3.„Gyermekkert” Személyiségfejlesztő Óvoda Alapítvány

4.„Napfény” Óvoda Alapítvány Óvodája

5.A Debreceni Református Kollégium Óvodája

6.Svetits Katolikus Óvoda

7.„Martonfalvi Lurkók” Alapítványi Óvoda

8.„Empátia az óvodáskorú gyermekekért” Alapítvány Óvodája

9.Debreceni Waldorf Óvoda

10.A „Vasút a gyermekekért” Alapítvány Óvodája

Ez az összes debreceni alapítványi ovi neve. A waldorffal még én is csak ismerkedek. Azt hiszem célszerű lesz mindet meglátogatni. :( Egy kicsit macerás lesz,.de mégis a gyerkőcről van szó! Ha tudsz valamit, szólj! Köszi

2010. júl. 6. 22:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Én is azt tervezem, hogy szeptemberben végigjárom, ami szóbajöhet.
2010. júl. 7. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!