Érdemes Szegeden alapítványi szobát fizetni?
Szerintem el sem tudod képzelni, mekkora előnye van egy ilyen szobának. Napi 10 e Ft a szoba, de szerintem az megfizethetetlen, hogy összevarrt seggel, bármikor ki tudsz menni a saját, különbejáratú, kifertőtlenített fürdőszobádba, a pici végig ott lehet veled, ha akarod, azt engedsz be a rokonságból, akit csak akarsz. Hangulatos a szoba, TV-s, de be se fogod kapcsolni, külön lehetsz a sokszor hisztizős kismamáktól, akiknek pont akkor fog rikácsolni a gyereke, mikor te épp álomba szenderülnél. Bejutni ilyen szobába nem egyszerű, mert bizonyos személyeknek tartják fent, és nagyon nagy igény van rá. Először is szülés előtt 1-2 hónappal fel kell íratkozni a várólistára, ami nem biztosíték arra, hogy meg is kapod a szobát. Még az én fogadott nőorvosomnak is 1 napot várnia kellett a szobára, aki pont a szegedi klinikán vezeti a szüléseket. Szerinted akkor mennyire nehéz bejutni?
34 hetes mami
U.I
Én a várólistán vagyok, és csak imádkozom, hogy aznap, mikor szülünk legyen 1 szoba szabad. (asszem 4.v 5 van)
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!