Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 5 éves gyerek mivel foglalja...

5 éves gyerek mivel foglalja le magát hétvégén?

Figyelt kérdés
Adott az 5 éves lánykám, középső gyermek, semmi nem köti le. Ha a kicsi játszik, piszkálni kezdi. Sajátmagától nem játszik semmivel. Örökké rajtam lógna. Hogyan segítsek neki, hogy ellegyen egyedül, legalább amíg megfőzök?
2019. márc. 2. 11:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Adj neki feladatot, segítsen főzni, vagy alakítsatok ki egy rendszert. 5évessel azért már lehet tárgyalni, hogy pl színezzen, amig főzöl utána játszol vele/elmentek valamerre.

Én egyedül vagyok az 5 éves fiammal, ált szerdán és pénteken mosok, azzal levan a gond. Szombaton reggel kávé után játszunk kicsit, aztán megyek főzni. Vagy segít ha van kedve vagy legózik, kirakózik, gyurmázik, színez, rajzol, autózik. Tudja már ha "békén hagy" hamarabb végzek, és utána megyünk levegőzni, roller, bicikli, stb. Főzni csak olyat szoktam, ami 1 max 1,5 óra alatt megvan :) Délutánt játszok vele, végül is gondolj bele, egész héten oviban van, én melózok,hét közben jó ha napi 4 óránk van együtt, kevesli. Úgyis hamar megnő, aztán majd már nem.kellünk egész nap :)

2019. márc. 2. 21:40
 12/12 anonim ***** válasza:
Hétvégén nemigen van karateóra.
2019. márc. 3. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!