Légyszi valaki foglalja össze nekem mennyi a különbség a juttatások összegében egy és három gyerek esetén?
mondjuk kicsit hihetetlen, hogy egy gyerek után 10 ezer az adókedvezmény, 3 után meg 99 ezer.
jó lenne ha írna olyan, aki konkrétan kapja is.
Miért lenne ez hihetetlen?
Egy gyerek a társadalomban még a szüleit sem reprodukálja. Két gyerek még csak a szülők nyugdíját termeli majd ki, három gyerek után meg majd talán az állam is jól jár.
annyira jól jár az állam, hogy 300ezer alatt kereső 3 gyerekes egy fillér adót és járulékot nem fizet, se tb-t, se nyugdíjat, kizárólag a másfél százalékos munkaerőpiacit...
De jár orvoshoz, sőt, hordja a három gyerekét, nyugdíja is elsz a nulla befizetés ellenére... és lehet, hogy az én egyetlen gyerekem több adót és járulékot ad majd az államnak orvosként, mint az ő három gyereke, akik lehet, hogy mind munkanélküliek lesznek...
és aki mondjuk 90 nettóra van bejelentve, de van 3 kiskorúja, az 180 ezer nettot kap?
én ezt nem értem
"orvoshoz, sőt, hordja a három gyerekét"
Miért te a gyerekeid után milyen TB fizetsz? Minden gyerek ingyen jár orvoshoz mivel az állam biztosítja az egy gyerekesnek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!