Ha ebben a melegben a 2és fél éves kislányom a napon pancsol a medencéjében 5óra után, akkor kaphat még napszúrást, vagy leéghet?
Figyelt kérdés
Félek,hogy az árnyékban megfázik,mert ki-beugrál a medencéből.2010. júl. 1. 20:44
1/3 anonim válasza:
A bőrtípusától függ, de ha bekened egy kis naptejjel fürdés előtt, akkor biztos nem lesz semmi baj. Az én kisfiamnak jó kis bőre van, barnul, de azért be szoktam kenni én is naptejjel. Napszúrást biztos nem fog kapni, de ha úgy érzed, hogy nagyon meleg van még, akkor pancsi közben törölgesd az arcát, vagy vizezd a haját.
2/3 anonim válasza:
Tegyél egy napernyőt a medence mellé/fölé,tűzőnapon az is sokat számít.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. júl. 6. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!