Bölcsibe napszúrást kapott volna?
Tegnap kislányom fejfájással, nyűgösen érkezett haza a bölcsiből.Enni nem akart csak inni , feje ki volt pirosodva (nem leégve, mert van bent neki napteje) , adtam neki fájdalomcsillapítót, mert gyanítottam nem múlik magától a fejfájás, és persze mitadisten fél órán belül belázasodott. (Közben kiderült, hogy nem adták rá a kendőt a fejére, délelőtt 11-ig kint voltak az udvaron.......no comment) Reggelig lázas volt, de aztán elmúlt a fejfájás is és a láz is. Erre most délutánra megint nyűgös lett és emelkedik a hőmérséklete is, most alszik , de ezen kívül semmi tünet.Értem ezalatt torokfásáj, hapci, hányés, hasmenés.
Napszuri esetén visszatérhet láz?
Dokihoz most megyünk ha felkel végre.
Mégis hogy a fenébe közöljem a bölcsivel finoman, hogy igenis adják rá azt a szerencsétlen kendőt és itassák a gyereket, mert kánikula van!!!!
Szegényke! :( Mennyi idős?
Ha tényleg azt mondja d.u. az orvos, hogy napszúrás, akkor könnyű dolgod lesz a gondozónőkkel a közlés, ugyanis tény, hogy napszúrást kapott, és kéred, hogy itassák, és a kendő legyen a fejecskéjén. Jobbulást!
3 éves.
Voltunk tegnap dokinál, szerinte torokgyuszi......hát most mit mondjak... Nem fáj a torka, nem köhög, nem taknyos, ma már mondhatom kutya baja. Ospen-t írt fel neki :S Az ördög nem alszik alapon be is adom neki,és inkább egész héten nem viszem bölcsibe, de ez a kendős dolog felbosszantott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!