Hétvégére ötletek egy ovisnak? Hova lehet beadni?
En is bíztam benne, hogy munka akármi miatt kérdezed, de nem úgy tűnik.
Szegény gyerkőcöd.
Nem lehet egész napra beadni!
Ha te szülő vagy, akkor tudnod KELL, hogy a gyereknek mennyire fontos a biztonságérzet, ez létszükséglet! Olyan vigye el gyerekprogramra, aki ott van mellette, együtt nézik a néznivalót, együtt játszanak, együtt beszélik meg, együtt emlegetik fel, stb. De ne legyen egész napos elfoglaltság, arra ott van neki egész héten az ovi.
Ha olyan dolgod van, a kicsinek találj egy megbízható felnőttet, akit a gyerek is ismer és szeret.
Óvoda...nem? Az pont ez. Ovis korú gyereknek van és egész napos (mármint reggel viszed, délután hozod) ...
Ha hétvégén pedig egész napra bébiszitterre bízod, akkor mikor lesztek együtt? :(
Úgy vettem ki az írásból hogy nem havi 1-1 alkalomra lenne szükséged, hanem rendszeresen.
A kicsi gyerekkori évei hamar elmúlnak, lehet bánni fogod hogy nélküled telt el
Ha gyereket vállaltál, legalább 18 évig nem lehet olyan magánéleted, amibe a gyerek ne tartozna bele!
Panaszkodsz, hogy nincs időd, lepasszolnád a gyerekedet
szombatonként, hogy neki már CSAK egy vasárnapja legyen???
Hol van a másik szülő?
A jelenlegi àllapot nem érdeke a gyereknek abszolut. Sőt káros.
Nem fogok vadidegeneknek magyarázkodni.
Tenni akarok, megoldásokat keresek, lépni kell, fel kell állni. Az elmult évek nem vezettek eddig sehova, nem igènye az a gyereknek abszolut, hogy egy csoro depis anyja legyen kilátások nelkul csonka családban.
Az igénye egy kiegyensulyozott anya, ingerek, tanulás, fejlődes, szocializáltság, család, anyagi stabilitás. Es ez nincs egyenes aranyban azzal hogy nonstop vele vagyok. Koszi hogy egyaltalan dolgozni megengedetiket. Uristen addig oviban van lepasszoltam.
Jobb lenne éhezve de mellette? Ugye hogy nem anya szoknyája az erdeke azon felnőni antiszocializalodni es hogy a martirkodast szerencsetlenseget tanulja??
Totál összevissza írsz. Infókat nem adsz. Akkor honnan tudjuk mit is akarsz???
A gyerek hétfőtől péntekig oviban van napközben. Akkor te dolgozhatsz. Hétvégén "illik" együtt lenni, hogy ne idegenként kezeljen a saját gyereked egy idő után. Vagy te nem akarsz vele lenni???
De ha alkalmanként felügyelet kell hétvégére, akkor az apja, nagyszülei, nagynénje, vagy bármilyen családtag, de akár a szomszéd, vagy ovisbarát szülei is segíthetnek.
Szerinted más hogy csinálja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!