Meddig erőltetnétek ebben az esetben a sétát? Célszerűbb lenne ikerkocsira váltani mégis?
Nekem három gyerekem esetében van 22-24 és 25 hónap. Mi is sokszor megkaptuk hogy jaj hát sétáljon a saját lábán meg ekkora gyereknek minek babakocsi... Holott külföldön 3 éves még simán sportbabakocsiban ül.
Én helyedben nem küzdenék vele, ha szereti a nagyobb a babakocsit, akkor azt használnám.
Lehet van benne egy kis féltékenység is hogy a baba a kocsiban van ő meg nem. Ez nem katasztrófa ha ő is babakocsizik.
Annyi minden miatt tud hisztizni vagy kiakadni egy 2-3eves hogy amit lehet és nem olyan nagy horderejű, én rájuk hagytam. Ez a babakocsizas is ilyen.
Mi a város szélén laktunk, simán besetaltam velük ügyet intézni vagy akárhova, kényelmesebb volt mint buszozni.
És nem sokkal nehezebb tolni a dupla kocsit sem, mint egy nagyobb típusú egyes mozeses kocsit.
Szombaton vettünk egy donkeyt, én a 22 honaposnak már nem vennem meg, mert nagyon drága, bár tény, hogy jó áron lehet tovább adni. Nem tudom, hogy a fox-ra ra lehet e tenni azt a testverfellepot/ülőket, ami úgy néz ki, mint egy bicikli ülés (mi ezt néztük a dobkeyhoz).
A kisfiunk 19 hónapos lesz mire születnek az ikrek, ő most is imád sétálni, de azért van pár forgatókönyv a fejemben, hogy, hogy fogok harmojukkal közlekedni ha mégsem akar sétálni. Pl mi szeretjük a hordozast, vagy a két pici meg egy mozesbe (jó ez csak eleinte alkalmanként opció) a nagy pedig sportreszbe, illetve a fellépő, egelore nem vettük meg, meglatjuk mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!