Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Meddig erőltetnétek ebben az...

Meddig erőltetnétek ebben az esetben a sétát? Célszerűbb lenne ikerkocsira váltani mégis?

Figyelt kérdés
22 hónap korkülönbséggel szültem, a kicsi most lett 1 hónapos. A séták elég problémásak, ha egyedül mennék velük... Ugyanis a nagylányunk kicsit lusti a sétához, és folyamatosan bemászna a kicsi mellé a babakocsiba. Sosem volt nagyon hisztis (lekopogom), de amilyen sírást bír rendezni 1-1 babakocsizásnál, az szörnyű. Már egyedül el sem indulok inkább velük, de ugye nem rángathatok mindig valakit magunkkal... Bugaboo Foxunk van, max testvérfellépőt tudnánk ezzel használni, de az sem tetszik a nagynak. Szerintetek jobb lenne lecserélni a Donkeyra? Az alakítható, nem kéne mindig kétszemélyes babakocsiként használni. Vagy nem tudom, mit kéne tennünk, hogy megszűnjön ez a hiszti a sétáknál. Mert amúgy más esetekben nem jelentkezik testvérféltékenység.
2019. febr. 10. 22:56
 1/5 anonim ***** válasza:
71%

Nekem három gyerekem esetében van 22-24 és 25 hónap. Mi is sokszor megkaptuk hogy jaj hát sétáljon a saját lábán meg ekkora gyereknek minek babakocsi... Holott külföldön 3 éves még simán sportbabakocsiban ül.

Én helyedben nem küzdenék vele, ha szereti a nagyobb a babakocsit, akkor azt használnám.

Lehet van benne egy kis féltékenység is hogy a baba a kocsiban van ő meg nem. Ez nem katasztrófa ha ő is babakocsizik.

Annyi minden miatt tud hisztizni vagy kiakadni egy 2-3eves hogy amit lehet és nem olyan nagy horderejű, én rájuk hagytam. Ez a babakocsizas is ilyen.

Mi a város szélén laktunk, simán besetaltam velük ügyet intézni vagy akárhova, kényelmesebb volt mint buszozni.

És nem sokkal nehezebb tolni a dupla kocsit sem, mint egy nagyobb típusú egyes mozeses kocsit.

2019. febr. 10. 23:02
 2/5 anonim ***** válasza:
96%
Külföldön lakom, a 3,5 évesemnek még mindig viszem a babakocsit, három-négy évig simán babakocsiban vannak a gyerekek. Nem másnak kell megfelelned hanem magadnak és a gyerekednek!
2019. febr. 10. 23:19
 3/5 anonim ***** válasza:
96%
Júniusban lesz 3 a fiam, es általában viszem magammal a babakocsit. Egy hosszabb séta utan elfárad, es akkor beül a kocsiba egy 5-10 percre pihenni, utána megy tovabb.
2019. febr. 11. 00:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Szombaton vettünk egy donkeyt, én a 22 honaposnak már nem vennem meg, mert nagyon drága, bár tény, hogy jó áron lehet tovább adni. Nem tudom, hogy a fox-ra ra lehet e tenni azt a testverfellepot/ülőket, ami úgy néz ki, mint egy bicikli ülés (mi ezt néztük a dobkeyhoz).

A kisfiunk 19 hónapos lesz mire születnek az ikrek, ő most is imád sétálni, de azért van pár forgatókönyv a fejemben, hogy, hogy fogok harmojukkal közlekedni ha mégsem akar sétálni. Pl mi szeretjük a hordozast, vagy a két pici meg egy mozesbe (jó ez csak eleinte alkalmanként opció) a nagy pedig sportreszbe, illetve a fellépő, egelore nem vettük meg, meglatjuk mi lesz.

2019. febr. 11. 09:44
 5/5 anonim ***** válasza:
A szomszédasszonyomnál a nagy másfél éves volt mikor a kicsi született. A nagy ráadásul babakocsiban alvós típus. A mai napig úgy oldja meg pedig már eltelt 8 hónap, hogy a kicsit hordozóba felköti magára a nagy megy a babakocsiba. A kicsi nem is szereti igazán a babakocsit, bár elvan benne.
2019. febr. 11. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!