Öt napja írtottam Paranittel, ma mégis megint tetűt láttam a lányom hajában, ma ismételjem meg az írtást, vagy két nap múlva, előírás szerint?
Ismeteld meg.
Meg ket nap mulva is.
En vagy 5 dobozt elhasznaltam megis alig birtunk megszabadulni :(
Én Szlovákiában élek. Sajnos a lányaim tavaly elkapták a tetüt, tőlük én is. Nálunk a legerősebb szer a Difusil spray. 10 euró/ flakon. Vagy 5- öt elhasználtak, hogy biztosra menjünk. 2 héten keresztül napi 2 órát töltöttem serke vadászattal.
Én a helyedben megismételném azonnal. Húzzál zacskós a hajukra (persze felügyelet mellett), h megfuljon a tetű.
Irtsad újból.
Én három hétig hiányoztam emiatt a suliból - ugye tetvesen nem mehet az ember közösségbe -, mert mindig találtak a hajamban újabbakat :(
Szívás, naponta mostuk a hajamat, sűrű fésüvel fésültük, használtuk az irtószert minden harmadnap, de sok és vastag szálú a hajam, egy rémálom volt teljesen megszüntetni a tetveket :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!