Pizsama alá adtok alsóneműt a kicsi gyereketekre?
28 vagyok, tinikorom óta tangát hordok nagyrészt, évente ha problémám van(gomban kivul mas sosem volt) sokat mondtam.
Én nem adok a gyerekre, csak hálóing alá. Szerintem szexi a sima pamut hipster fazonú bugyi is, de kényelmesebb nélküle. Nálam a fehérfolyás csak napközben van, este fekvés közben egyszerűen nem termelődik annyi, hog kifollyon. érdekes, hogy másnak igen.
56%-os az azért megvan hogy ez a kérdés nem arról szólt hogy te hányszor élsz nemi életet per nap, és mi izgatja fel a pasid? Mit foglalkozol te más nő alsóneműjével?
Bámulatos hogy nem tudod megállni hogy a nemi életeddel, és az alsónemű gyűjteményeddel "dicsekedj", már a többedik kommentben. És ezt 30+-osan, hát rendkívül értelmes ember lehetsz. Gondolom ezek életed fő művei :) Szoktál dugni meg hordasz tangát.
"mint ahogy az is, mennyire lehet izgató a férjed szàmàra egy jó minőségű pamutbugyi.:)"
Amúgy meg vannak nők akik nem olyan csak zsákkal a fején kategóriák :) Sajnálom ha te csak jó minőségű tangában van izgató jelenség :D Xar lehet.
Azért nem kell itt leszólni az egyik válaszolót.
Egy másik válaszoló 2x is írta, milyen egészségtelen a tanga, erről sem szólt a kérdés, gondolom okoskodni akart, vagy komplexusa van a tangát hordóakkal szemben, őt mégsem támadja senki. Nekem is rosszulesett a kéretlen véleménye, rendben vagyok a tangákkal, sokkal kényelmesebb, mint bármelyik másik bugyi(pedig én imádom a fehérneműket), és problémám sincs tőle. Az, hogy mit tartanak egészségtelennek, gyakran változik ám.
"Egy másik válaszoló 2x is írta, milyen egészségtelen a tanga"
Azt írta hogy sokkal feszesebb szorosabb, ezért kényelmetlenebb egészségtelenebb lehet benne aludni mint a "normál puha pamutbugyiban". Most arról nem ő tehet, ha valami komplexusos buta nő erre egyből a saját nemi életét kántálja ide. Még mindig az alvásról van szó, nem arról ki miben kívánatos, és napi hányszor szexel.
Az Ilyen 56 százalékos féléknek nem sikerült értelmezni a kérdést , hogy adtok - e bugyit a KISGYEREKETEKRE .
Ki a jó fenét érdekel , hogy te tangát hordasz és milyen nemi életed???
NEM, nem adok a lànyomra, szerintem meg is veszne, ha bugyiban kéne aludnia.
(mint ahogy én meg ha bàrmi lenne rajtam)
Az 56%-osnak az a baja, hogy a palija 60+-os bácsi, ő meg ugye 30 egypár. Nem mellesleg fél milliókat keres a pali, és ő erre irdatlan büszke, meg az exe (gyerek apja) pénzére, meg a tesója pénzére, épp a csak a sajátjáról nincs soha szó, mert gondolom az nincs.
Onnan tudom, mert nagyon ismerős a stílusa, a százaléka, és mindenhol arról regél, hogy ő napi hányszor, hol, milyen pózban, milyen ruhában vagy anélkül....Ja meg az aktuális pasik pénzéről. Igazából ekkora nyomorral én is veszettül kompenzálnék na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!