Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináljak, ha sírva...

Mit csináljak, ha sírva hívott fel a lányom, hogy menjek érte?!

Figyelt kérdés

Az apjával elváltunk, elvitték most nyaralni. Négyen mentek, a volt férjem, a párja, annak a lánya és az én lányom (a gyerekek 9 és 11 évesek). 2 napja vannak ott, eddig minden jó volt, beszéltünk napi 2-szer, 3-szor. Erre ma délután felhívtak a gyerekek, hogy haza akarnak jönni és menjek érte, vagy a mamáékat küldjem. Persze azonnal eldurrant az agyam, hívtam a volt férjemet, hogy mi ez, miért van ekkora sírás. Erre ordít velem is, hogy a gyerekek csak a parton akarnak lenni, vagy a medencéknél, egy értelmes programra nem lehet őket elvinni, mert mindenhol a hiszti megy és elege van ebből. De tényleg úgy ordított, hogy már dadogott az idegtől, meg sem hallgatott, csak fújta a magáét. Utána felhívtam a barátnőjét, mert értelmes nő, ismerjük is egymást. Kérdeztem tőle is, hogy mi ez, és ő nyugodtan elmagyarázta, hogy a gyerekek és a volt férjem máshogy képzelték ezt a nyaralást. Ők sokáig aludnának, az exem már 7-kor ébresztené őket, egész nap menne ide-oda, és nem tud alkalmazkodni a gyerekekhez. Még másfél hétig lennének oda... Nyilván Dubaiba nem úgy megy az ember, mint vidékre, vagy Ausztriába, és így hirtelenjében nem is tudnánk hazahozni. Viszont szörnyű a tudat, hogy ott van, rosszul érzi magát. Ismerem, nem a sírós fajta, tehát ha ilyen állapotban van, akkor már nagy a baj.

Ráadásul ismerem a volt férjemet, nem 1, nem 2 ilyen cirkusza volt már velem is, és tudom, hogy ilyenkor magán kívül van, nem figyel senkire és semmire. De mostanában teljesen jól elvoltak együtt, teljesen lenyugodott és a lányom is akart velük menni. De most azt érzem, hogy hiba volt elengedni.

2019. jan. 28. 20:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
azóta beszėltėl már velük, vagy az exed párjával hogy sikerült e megnyugodnia mindenkinek?
2019. jan. 29. 10:03
 12/18 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem hozd haza most azonnal és ha meggondolná magát és azon kezdene sírni hogy mégis inkább visszamenne Dubaiba, akkor meg vidd vissza és ha meggondolná magát megint akkor meg hozd haza, ne hagyd, hogy egy percig is ne az legyen, amit ő akar és elképzel.
2019. jan. 29. 10:10
 13/18 anonim ***** válasza:
69%
Nem igazán értem, hogy miért engeded el egy olyan apával, aki ilyeneket mond, hogy "szétverlek", nyilván nem most akakult ki az agresszív énje, te is elhagytad valamiért.
2019. jan. 29. 13:16
 14/18 anonim ***** válasza:
97%
2# hát ez igaz, épeszű ember nem is fizet vagyonokat egy ilyen útra kisgyerkkel, mert két kisgyerek a Balaton parton is jól érzi magát... Ez ember egy idióta. Nem tudom
2019. jan. 29. 16:10
 15/18 anonim ***** válasza:
60%
Tuti menni akarsz Dubaiba, csak kell egy jó indok! 😁 belehülyülsz, hogy le lettél cserélve és még a lányod is odavan
2019. jan. 29. 16:57
 16/18 A kérdező kommentje:

1. Nem lettem lecserélve, én adtam be a válópert. Mindezt 5 évvel ezelőtt.

2. Nem akarok mindenáron menni, itthon vagyok egy 9 hónapos babával, tehát nem a lábamat lógatva unatkozok, és töröm a fejem, hogy mit csináljak.

2019. jan. 29. 17:23
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt nincs kérdés. Te semmit nem tudsz csinálni. Nyilván érte menni sem tudsz, és a volt férjed sem lesz alkalmazkodó varázsszóra. A gyerek az apjával van, agyonverni gondolom nem fogja. Meg fogják oldani. Főleg hogy a másik nő egész értelmesnek tűnik.
2019. jan. 30. 16:53
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is volt ilyen. A volt férjem és az uj felesége elvitték a lányunkat,aki 5 éves volt, Olaszországba nyaralni. Hasonló probléma volt, egész nap csak a száloddába akart lenni,mert ott meleg volt a víz stb. Apuka meg ment volna várost nézni. Gyerekkel mikor beszéltem elmondta hogy apa kiabált vele,mert nem mennek sehova. Szerencsére jóban vagyunk az uj feleségével, kedves, értelmes nő, a lányunk is szereti és sikerült beszélnie apukával,hogy mi s hogy lenne a legjobb. A maradék pár napot már boldogan töltötték, a gyerek is élvezte, várost is néztek,sikerült kompromisszumot kötniük.

Hátha nálatok is így lesz! Van valami hír egyébként?

2019. jan. 30. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!