Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Fű vagy díszkő a jobb hogy...

Fű vagy díszkő a jobb hogy játszon a kicsi?

Figyelt kérdés
Van egy kis kertrészünk amit idén csinálnánk. A kicsi úgyan még csak 3hós de jövöre birtokba veheti. De nem tudom min tud jobban játszani.
2010. jún. 29. 16:09
 1/7 anonim ***** válasza:
A fű egyértelműen.
2010. jún. 29. 16:11
 2/7 anonim ***** válasza:
gondolj arra, ha elesik...
2010. jún. 29. 16:12
 3/7 A kérdező kommentje:
Hepe-hupák meg bogarak és kismotorozás miatt jött szóba a díszkő de párom nem is nagyon akar róla lemondani.
2010. jún. 29. 16:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Pro-konra, mint a szőnyeg vagy parketta...

Én is fűre szavaznék, sok szempontból kényelmesebb.

Igaz, hogy azon nem tud motorozni, de a többi mind a fű mellett szól.

Nekünk mindkettő van, jobban szeretem, ha a fűben van.

2010. jún. 29. 16:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Én attól tenném függővé hogy mekkora a kert.Mert ha nem olyan pici akkor is-is.Mocázáshoz jobb a kő, de a játszáshoz meg a fű.Amúgy nálunk is van fű is van kő is.Eső után is ki tudunk úgy menni játszani hogy nem lesz nyakig vizes, és motorozásnál is előny.
2010. jún. 29. 21:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha lesz is díszkő, de kell a fű is!!! Azon sokkal jobban lehet játszani. Gondolj bele: leterítetek egy nagy plédet a szép napos időben és kint lehet hencseregni, lehet homokozó, lehetnek kerti fajátékok. Ezt díszkövön nem nagyon lehet megvalósítani, vagy balesetveszélyes. Ráadásul amikor mászik egy baba (ez is egy pár hónap), akkor nem mászhat a díszkövön, hiszen tönkremegy a térde. Kismotorozni meg előbb-utóbb a füvön is megtanul...és a kismotoros korszak se tart örökké.
2010. jún. 30. 00:11
 7/7 anonim ***** válasza:
És az sem biztos, hogy motorozni feg. Az enyém 20 hós, de csak ráül, meg leszáll, pedig már fél éve megvan.
2010. jún. 30. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!