Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ismertek homoszexuális szülőke...

Ismertek homoszexuális szülőket? Hogyan lettek szülők?

Figyelt kérdés
Nemrég költöztünk Győrbe, a lányom ovijába az egyik kislánynak 2 apukája van. Nem vagyok rasszista, csak meglepett eléggé, hogy Magyarországon van ilyen, ti ismertek ilyen családokat?

2019. jan. 2. 20:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%

Nem ismerek, de miért ne lehetne? Nem párként, hanem az egyikük egyedülállóként örökbe fogadhatott. Esetleg szülhetett nekik egy ismerős, netán egyiküknek korábban hetero kapcsolata volt és abban született a gyerek, most pedig ők nevelik. Millió variáció létezhet.

A rasszizmus pedig teljesen mást jelent, nézz utána.

2019. jan. 2. 20:46
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyedülállóként tudnak örökbefogadni.

De nekem pl az egyik nagyon jó barátnőmnek házasságból született kislánya, elváltak és most egy nővel él együtt. Még a gyereknek is teljesen normális a felállás, soha nem volt ebből probléma.

2019. jan. 2. 20:52
 3/14 anonim ***** válasza:
86%
Én ismerek, ugyan külföldön élek. Az egyik apuka saját biológiai gyerekei. Egy nö 2 donor petesejtjét ültették be két különbözö nöbe, akik kihordták a babákat. Egyik kisfiú, a másik kislány lett. Édestestvérek. A nö, aki a donor petesejtet adta ismeretlen. Kb 3 évbe, 3 országba és közel 30 millió forintba került a procedúra.
2019. jan. 2. 20:58
 4/14 anonim ***** válasza:
51%

Ismerek 2 nőt. Mesterséges megtermékenyítéssel lett terhes.

Nekem ez egyébként mindig is durva és idegen volt. A kapcsolat nem érdekel, a gyerek viszont más téma. Nekem kicsit sok.

2019. jan. 2. 21:04
 5/14 anonim ***** válasza:
34%

Ismerek, sajnos elég tragikus módon :(

Leszbikus nő és meleg pasi úgy gondolták, jó ötlet gyereket vállalni. Aztán a nő három évig bírta és öngyilkos lett.

A srác összeköltözött a barátjával.

Lányom ovistársa volt a kisfiú.

2019. jan. 2. 21:24
 6/14 anonim ***** válasza:
24%

Kisfiam osztalyaba jar egy kisfiu, szeret hozzank jonni kozos jatszonapra .Az anyja hozza viszi, itt nagy tavolsagok vannak.Egyszer mikor felhuzta a cipojet , hazaindulaskor, megjegyeztem, hogy milyen nagy labad van. Mosolyogva valaszolta, igen, apukamnak is ilyen nagy laba van,majd elhalgatott, lehajtotta a fejet es halkan folytatta," legalabbis igy gondolom"

A kisfiunak ket anyja van akik nagyon szeretik. Mesterseges megtermekenyitessel szuletett. Nem tudja tultenni magat azon, hogy soha nem fogja megtudni ki az apja.Csak latni szeretne, csak messzirol, csak legalabb a labat, de esely sincs ra. A ket no elvalt. A gyerek megosztott elhelyezest kapott. Mindenki szereti, de erezni, valami baj van. A helyzet komplikaltabb, es nagyon szomoru.Sajnalom a gyereket 10 eves.

2019. jan. 2. 21:27
 7/14 anonim ***** válasza:
13%
Hú,utolsó,ez nagyon gáz... ismeretlenül is megsajnáltam a gyereket :((
2019. jan. 2. 22:15
 8/14 anonim ***** válasza:
65%
Sajnos nem. Csak olyan 15 éve együttélő, monogám, fantasztikus nőket ismerek, akik nem mernek vállalni, mert félnek az őket és a gyerekeiket ért megszégyenítéstől, amit kapnának, és a szívem szakad meg értük, mert macskákkal veszik körbe magukat, hogy ne legyenek magányosak. Nem érdemlik meg ezt az életet, de itt vagy élharcos vagy és kőkemény, vagy kicsinálnak a hülyék, mint itt is láthatjátok , heti szinten.
2019. jan. 2. 22:18
 9/14 anonim ***** válasza:
92%
7-es: minden második elvált vagy örökbefogadott gyerekre igaz ez a történet, irreleváns, hogy épp homoszexuálisak a szülei.
2019. jan. 2. 22:23
 10/14 anonim ***** válasza:
28%

#9: A válaszoló által leírt sztoriban a válás már csak hab volt a tortán, a legelső trauma akkor érte a gyereket, amikor rájött, hogy neki nem messze él vagy meghalt az apja, hanem gyakorlatilag SOHA NEM IS VOLT. Még csak egy képet sem tud az orra alá dugni az anyja, hogy "Nesze fiam, ő (volt) az apád." Miért akarod felülbírálni a kisfiú érzéseit? Honnan tudod, mi játszódik le egy olyan emberben, aki lombikbébi volt?

És akkor itt jön be a homoszexuális téma: nem csak biológiai apja nincs, de meg nevelőapja SE. Soha nem volt lehetősége egy normális családban élni. Tudod, mennyire fontos lenne egy fiúnak (ráadaásul egy ilyen fiatalnak) egy apafigura?

ÉS ha ez még nem lenne elég, a homoszexuális szülei is elváltak, szóval végképp szétesett a már alapból sem normális családja.

És ez még csak annyi, amit a válaszoló válaszából megtudtunk, ennél még összetettebb is lehet a probléma. Szerinted mennyi trauma lehetett egyszerre mindez egy 10 év alatti gyereknek? Igazán mutathatnál egy kis empátiát, ahelyett hogy lepontozod azt a válaszolót, aki jogosan sajnálja ezt a szerencsétlen gyereket.

2019. jan. 4. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!