20 hónapos kisgyerek és a "nem" korszak?
Kislányom 1 hete akármit kérek vagy kérdezek tőle mindenre nemmel válaszol.De arra is ami valójában igen.
Eddig olyan aranyos szófogadó kiscsaj volt most meg?!nem, mindenre nem,és sokmindent nem is csinál meg nekem amit ezelőtt igen..Ez jelenthet valamit vagy ez is csak egy lépcsőfok a fejlődési létrán?
Az én fiamnál is hasonló a helyzet csak ő még rákontrázz azzal hogy ha rosszalkodik megkérdezem hogy "ki a rossz?"Erre rávágja hogy "ANYA!"és kacagva elszalad.Szerintem is ez a dackorszak része.Az első válaszolónak írnám hogy nem hülyeség a sarokba állítás mert én is ezt csinálom és az használ volt már hogy rácsaptam egy picit a pelusára de csak kinevetett vagy visszaütött ezért maradtam a sarkos megoldásnál azt megérti hogy akkor rosszat csinált.
22 hós fiú anyukája
Ahha értem.Köszi a válaszokat:)
Nálunk nem sarok van hanem ha hiszti van és nem fejezi be akkor az ajtó elé ültetem az előszobában, nálunk az a bünti sarok.
Jajj dackorszak.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!