Segítség mit tegyek?
Figyelt kérdés
A babam feneke annyira ki pirosodott hogy vérzik , pici kis kiütés szerű hólyagok jöttek ki rajta ,próbáltam már szellőztetni nki ,gyakran cserélem a pelus ,próbáltam hintőport, sudocremet, kamilla teaval törlöm neki de semmi változás ,már fürödni sem akar mert gondolom csípi a víz is szegenykèmnek. .Mit javasoltok?2018. dec. 18. 07:20
11/21 anonim válasza:
Nekünk semmi más nem vált be, csak a patikai kevert popsikrém. Minden más mellett kipirosodik, ettől soha, és 1-2 nap alatt helyrejön.
12/21 anonim válasza:
Nem te vagy a hibás!Az enyémnek is volt egyszer ilyen, fél óra alatt egy kis kaki úgy kicsípte.Nem vettem észre, szaga sem volt, csak sírt és nyúlkált a lába közé.
Én csak vizes kendővel töröltem, bephanten plust és neogranormont használtam felváltva.
13/21 anonim válasza:
Én bőrgyógyászhoz vittem, mikor egyszer ilyen volt, aki írt valami spéci krémet, amitől 2 nap alatt rendbejött, de már az első bekenés után is érezhető volt a javulás. Én a helyedben már rég elvittem volna megmutatni szakembernek.
15/21 anonim válasza:
PARMA POPSIKENŐCS nekünk nagyon bevált szerintem mindenkép próbáld ki sohasem volt piros a popija tőle.😊
16/21 anonim válasza:
Az extra piros fenék a fogzás egyik kísérője lehet. Nálunk az vált be, hogy pár órát pelenka nélkül volt. Ilyenkor nem is fürdettem a kádban a babát, hanem csak gyorsan lezuhanyoztam.
17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! Remélem minél hamarabb helyre jön :)!
2018. dec. 18. 10:43
18/21 anonim válasza:
Pelenkától is lehet, ha most váltottatok esetleg.
19/21 anonim válasza:
Gyógyszertől is lehet (pl antibiotikum), lehet egy bőrbetegség vagy tejterméktől hasmenés szerű és az miatt. (nálunk ezek miatt voltak bajok) Ha nem kezd el javulni vidd el orvoshoz.
20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!Nagyon kedvesek vagytok ! Hála Istennek test éremnek eszében volt h mondtam neki piros a lányom feneke ,hozottat nekem külföldről egy krémet ami minden féle bőrbetegségre,gombára ,sérülésre való direkt babáknak remélem helyre hozza!!!De köszönöm meg1x mindenkinek!
2018. dec. 18. 20:02
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!