Ti, hogy becézitek/hívjátok a gyermeketeket?
Én a fiamat Bajnokomnak hívom (2 éves).
A párom Pajtinak szokta nevezni.
Cukika ( kórházban a szülésznő nevezte így, rajtaragadt)
Édesem (apja)
Tejszagú ( mindketten.. Nagyszülő is)
Leggyakrabban a nevén
5 hós
Papa rugolabserif a tánci miatt.
Mama pici szerelmem
Pároméknál
Mama kis életem
Nevelőapukája kistronorokos (egyetlen fiú unoka 😁)
Párom tökike, babám
Én pelenkahuszár (nyáron szeret csak pelusban lenni), husikám pedig nem is duci xD, életem, babám, cukorfalat, meg bongyika (kis göndör az a rövidke haja)
A nevükön szólitom Őket általában, esetleg szívem, édesem vagy manó.
Férjemnél a fiúnk a bajnok a lányunk a hercegnő. :)
Lányom Bogi,úgyhogy bogyóka, bogyó a beceneve nálam. Néha huncutka, apja hívja kishercegnőnek, többiek a nevén. Egyszer elírta viberen a húgom a nevét, Bogibogyó helyett Bigibogyót írt. Úgyhogy úgy is hívtuk egy ideig :)
Mivel van egy nyunyója,és az mindig nála van, néha nyunyónak is hívom :)
6-os bocsánat, de nagyon szúrja a szemem az, hogy az "apukája a fiúnkat ... hívja: A fiú gyereket fiunknak írják, hosszú ú-val a lányok barátját írják.
A lányaimat macinak és dömdinek becézzük.
Cukimnak, ha olyanom van, de többnyire a nevén. Bazsa a beceneve a Balázsból.
Ne haragudjatok, de számomra a szerelmem becézés a gyerekemre irritáló és nem is helyénvaló. A szerelmem a párom/férjem/vőlegényem. A szerelmemtől vállalok gyereket, de a gyerekem nem a szerelmem, maximum a szerelmem gyümölcse... Nagyon helyre kellene tenni ezt a fejben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!