Gyesen lévő anyukák! Ti hazaviszitek az óvodás gyermeketeket az oviból ebéd után?
Igen.
Amíg itthon vagyok, addig legalább a délutánt együtt töltjük és a tesójával is többet tud együtt lenni, mintha 4 óra körül mennék érte.
Úgy alakítottam a kicsi napirendjét, hogy együtt tudom őket altatni, egyszerre is kelnek.
Eleget lesz még intézményesítve.
A lányom csoportjában egyébként nem jellemző. Még 5 anyuka van otthon hasonló korú kisebbel, mint én, de mást nem visznek haza.
Még cseden vagyok, nem gyesen, de nem.
A beszoktatás után hoztam nagyon sokáig haza, mert lassan illeszkedett be (akkor vártam a tesóját), de miután belerázódott maradt végig.
Nalunk senki nem vitte haza, ahol másik gyerek is volt. Se bölcsiből, se oviból. Nálunk nem volt másik gyerek, ha rövid napom volt a munkában, mindig haza vittem előbb.
Húgom óvónő, nála se viszi el egy gyeses anyuka se a gyereket. Valahyig nincs igényük rá, hogy a gyerekükkel legyenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!