Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyesen lévő anyukák! Ti...

Gyesen lévő anyukák! Ti hazaviszitek az óvodás gyermeketeket az oviból ebéd után?

Figyelt kérdés
2018. szept. 25. 14:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
82%
Hazajön ebed utan, de általában a szüleim hozzák el es náluk van pár órát. Ha a férjem itthon van, akkor ő hozza haza. En ritkán megyek érte, mert fél évesek a harmasikreink es a babakocsi nem fér be az oviba. Harom mózest cipelni meg nem túl vicces. Általában szüleim hazaviszik hozzájuk és a 3 órás etetés után elsétálunk érte a kistesókkal.
2018. szept. 25. 16:10
 12/23 anonim ***** válasza:
22%

8!

Nem olyanokat hagynak ott egész napra, akik elvezik a bolcsit/ovit. Amikor a gyerek egész nap sir az anyjáért, az nem szeretne tovább maradni szerintem, de nyilván nem értek hozza. Lehet védekezni, higy a gyerek akar ott lenni, dolgoznom kell a kicsi mellett is, nem tudom kivinni a kicsit, mert,stb, de bízóan a legtöbbször csak lusta volt ah anyuka és egyszerűbb volt így neki. Nem egyszer találkoztam velük a kávézóban, gyerek nélkül-valahogy a kicsitől is sikerült megszabadulni- órákig beszelgettek, 5kor mentek a gyerekért. Hetente többször. Szegény gyeses anyukak

2018. szept. 25. 16:20
 13/23 anonim ***** válasza:
66%
Szóval te látták pár ilyet, tehát nyilván mindenhol ez van. Jólvan.
2018. szept. 25. 16:27
 14/23 anonim ***** válasza:
16%
Te meg láttál pár olyan gyereket, aki nem akar hazamenni, hát nyilván mindenütt úgy van. A húgom amúgy huszonix éve óvónő, elhiheted, hogy látott nemkeves gyereket. Nem a "Nem akarok hazamenni" a többség, hanem az "anyát akarom". De mindenki maga dönti el, mit csinál a gyerekével
2018. szept. 25. 16:35
 15/23 anonim ***** válasza:
23%
Általában azok a nők mondják hogy maradni akar a gyerek, akik a saját lustaságuk és kényelmük miatt hagyják bent aszalódni a gyereket. Másik kedvencem hogy azért marad, mert fejlődik. Ja, mert annyi fejlesztő tevékenység van ebéd után:-D Én nem nagyon láttam még olyan gyereket(már akivel foglalkoznak is otthon) aki annyira maradni akart volna. Barátokkal lenni meg lehet délután a játszón is, bár igaz, az nyilván nem olyan kényelmes az anyukának...
2018. szept. 25. 17:10
 16/23 anonim ***** válasza:
64%
Hát pedig van, amelyik ott akar maradni. Nekem spec tökmindegy lenne, mert ha itthon van is alszik, szóval nem zavarna éppen a körömreszelgetésben, de ő azt mondta, bent aludna, ahogy a többiek, tetszenek neki a kicsi ágyak. Alvás után uzsonnázni és játszani viszont már nem szeretne maradni, azért megyek negyed 4re érte. Ha annyira az lenne a célom, hogy ne kelljen vele foglalkozni, nem lennék előrébb azzal, hogy bent hagyom akkor, mikor amúgy sem kell, mert alszik, de elhozom, amont felébred. Nekem némileg hiányzik ebből a logika.
2018. szept. 25. 17:24
 17/23 anonim ***** válasza:
41%
Engem bent hagytak es sosem bantam. Annal jobban orultem mikor jottek ertem. Szerettem az ovis eveimet, eletem legboldogabb idoszaka volt. En is bent hagyom a bolcsiben, oviban is a sajatomat. Termeszetesen annak is orulok h nem egesz nap nekem kell szorakoztatni a gyereket. Es a gyerek is jobban igenyli a gyerektarsasagot.
2018. szept. 25. 17:34
 18/23 anonim ***** válasza:
20%

Elhozzák a nagyszülők vagy az apja. Nagycsoportos sosem aludt az oviban és hazajárós lesz suliban.

Nem szereti az ovit,nem eszik bent. Ebédből a levest ha megeszi és ennyi. Nagyszülők imádják szerintem túlságosan is engedékenyek de élvezze a gyerekkort. Semmi foglalkozás nincs délután. Ebéd után alvás utána uzsi + akkortól hordják el a gyerekeket. Nincs szinte játék sem.

Aludni otthon is szokott. 3 ra érek haza, akkor megyünk vásárolni, játszóházba vagy úszni. Az apukájával ha kettesbe vannak akkor ebéd előtt elhozza így délre otthon van.

2018. szept. 25. 17:41
 19/23 anonim ***** válasza:
11%

16!

Van olyan, hogy maradni akar. De nem heti 5 napon keresztül, úgy hogy mindig ag elsők között érkezik és az utolsó között viszik haza. Az enyém is akart maradni néha, mert valami spéci foglalkozás volt délután. Olyankor megbeszéltük hogy maradhat, ha meggondolja magát, ovónéni majd telefonál. De ne mond azt nekem, hogy egy átlag gyerek maradni akar az oviban, hogy ebéd után aludjon két órát, aztán majd várja, hiyg az anyja mikor ér végre oda.

2018. szept. 25. 18:02
 20/23 anonim ***** válasza:
47%

Hja, hát az némileg más szitu, ha belökik reggel 6-7-kor, és 5 után valamikor elmásznak érte. Az én lányom nem ennyit van bent, 8-fél 9 közt érkezünk reggel (az a kérés, hogy fél 9-ig érjenek be a gyerekek), és ahogy írtam, negyed 4-kor hozom el, mire magához tér egyáltalán, már ott vagyok, nem egyszer ülök is még a folyosón és várok, mert alszik még.

De nálunk nem is jellemző egyébként, amit írsz. Aki nem jár dolgozni, az általában kb ugyanezekben az időpontokban hozza-viszi a gyerekét, és korán megy érte, nagyon kevés kivétel van. Azok a gyerekek vannak bent sokat, akiknek a szülei tényleg dolgoznak.

16 voltam

2018. szept. 25. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.