Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 23hónap körüli fiatoknak...

23hónap körüli fiatoknak lejön már a kukriol a bör? Enyémnek még nem, aggodom mostmár pedig szépen minedn este amig engedi a bör huzzgáljuk.

Figyelt kérdés
2éves kontrollon lerántják neki? :-(
2010. jún. 27. 07:14
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"Igen, én nő vagyok. Minden bizonnyal nem tudom átérezni a problémád! Nem is akarok vitatkozni a személyes tapasztalatoddal. De azért válaszolok, mert a többi anyukát a "sírba kergeted"!"

Érdemes fölkészülni, hogy a gyerek később se legyen egy drogos roncs, mint én. Jó előre gondolkodni.

"Több ffi van az ismerettségi körömben, akiket fitymaszűkülettel műtöttek (nem vallási meggyőződésből). Nem számoltak be ilyen dolgokról. Pedig beszéltünk róla."

Hát tudod, három gyerek után igazán ismerhetnéd az amúgy nyitott könyv férfiakat, tudhatnád, hogy megy ez a férfiaknál, a durvább betegségek, problémák is úgy működnek sokszor, hogy mi magunknak se valljuk be.

Nem olvasol, nem hallasz ilyet, amikor rendesen már kampányt kell indítani a férfiaknak, hogy menjenek már el a saját érdekükben szűrésekre? A férfi büszkeségről komolyan nem hallottál még soha? Szerinted mitől ilyen kényes ez a téma?

Ja, lehet, hogy velem is beszéltél. Hidd el, én se mondanám el egy fiatal nőnek négyszemközt egy laza beszélgetés keretei között se és máshogy se, hogy "ja, nekem tönkretették a péniszemet".

Nekem elég elkeserítő látni, hogy vannak nők, akik tényleg ennyire nem ismerik a férfiak amúgy igen nagyon könnyen kiismerhető természetét :(

Sok dolgot meg tud ez magyarázni

"Lehet, hogy téged valóban "hentes" műtött."

Heim Pál főorvosa :(

"...és igen van az a fityaszűkület amit műteni kell."

Igen, erre írtam előbb azt, hogy van TÖBBFÉLE műtét, bemetszés, plasztikák, részleges metélés stb.

Ha ezekkel próbálkoztak volna nálam, akkor lehet, hogy most nem tartanék ott, ahol.

De megkockáztatom, lehet, hogy a te gyerekeid se lennének lecsonkolt péniszűek, ha kicsit jobban körbejárod a témát és talán eljutsz egy google keresőig vagy valameddig, ahol megtalálod a lehetőséget: letapadásra nincs olyan, hogy teljes körülmetélést alkalmazunk. Pont nekem ezt az életben nem fogod bemagyarázni. A szűkületnél kell eltávolítani azt a részt esetenként, ami szűk és nem többet. Ha te eltávolíttattál mindent a gyerekeidről, akkor az a te felelősséged, de a letapadásra ne fogd, mert az egyszerűen nem igaz, letapadást nem csonkolunk.

"3 fiamból sajnos (igen, sajnos, jobban örültem volna, ha természetes módon felcsúszik a bőr) a két nagyot műteni kellett, mert olyan mértékű a letapadás. Nem hanyagoltuk el,időben "kezeltük" volna, ha lehetett volna."

Mi az az időben? Sok anyuka nem érti meg, hogy 3-4 sőt 5 éves korban is még természetes a letapadás, aki elkezdi rángatni előtte, az tud még plusz problémákat okozni... letapadást miért kellett csonkolással "gyógyítani"? Ha nem volt szűkület, akkor miért nem volt elég valami más? Ezt nem értem. Hány orvossal konzultáltál?

"Szóval, mint mindenben ebben a dologban is vannak szélsőségek."

Az biztos.

"..és még egy dolog, Európában élünk, azért elég durva a női körülmetélést ide felhozni. Én anya vagyok, hidd el, ha nem lett volna fontos elkerültük volna a műtétet."

Hány orvosnál jártál vele? Hányan mondták, hogy csak az lehet a megoldás, ha mindent levágnak? Mind? És kik?

"Hangsúlyozom még egyszer, nálunk nem volt más megoldás!!"

Letapadásra?

"Nem agitálni akarok a körülmetélés mellett, de ha nincs más megoldás.... Az sem jó, ha 10 éves kor után szól az orvos, hogy anyuka vagy apuka nem vette észre, hogy a gyereknek fitymaszűkülete van?! Rendben, hogy addig nem okozott problémát, de a szexuális életével mi lesz?!"

A szexuális életével?

Basszus, imádkozz, hogy a gyerekeidnek ne legyenek olyan bajai, mint nekem és még jópár embernek, ennyit tudok javasolni

"Szóval így vagy úgy, de foglalkozni kell a problémával! Nem akarok nőként itt okoskodni, de közelről érint a téma és ahogy te is, leírom a tapasztalataimat. :-)"

Közelről érint?

Hát hadd ne mondjak semmit

Mosolyjel elmarad

2010. jún. 30. 16:55
 22/26 anonim ***** válasza:

Úgy látom fanatikusan hajtod a magadét....

Sajnálom, hogy te idáig jutottál. Nem kezdem el újból elmagyarázni, hogy nálunk mi volt a probléma és hidd el ALAPOSAN körbejártam a témát! Van férjem is, akivel szintén egyetértünk, orvosnál is együtt voltunk, nem egyedül döntöttem. Az én ismerőseim nem lettek drogosak!

Lassan átlépsz személyeskedésbe, úgyhogy részemről befejezve! :-)

2010. jún. 30. 20:33
 23/26 anonim ***** válasza:

"Sajnálom, hogy te idáig jutottál. Nem kezdem el újból elmagyarázni, hogy nálunk mi volt a probléma és hidd el ALAPOSAN körbejártam a témát!"

Többször föltettem egy kérdést, amire nem válaszolsz, ez elég sokat elárul, persze csinálhatsz úgy, mint aki elegánsan megkerüli az akadékoskodót, de kilóg a lóláb. Bocs.

"Van férjem is, akivel szintén egyetértünk, orvosnál is együtt voltunk, nem egyedül döntöttem."

Tehát (többedszerre is leírom, nem gáz) hány orvossal is konzultáltatok?

Miért is kell csonkolni egy letapadásnál? Miért nem volt elég egy bemetszés vagy részleges metélés? Utánanéztél a plasztikának?

Miért sejtem úgy, hogy a válasz NEM?

"Az én ismerőseim nem lettek drogosak!"

Szóval, nem válaszolsz a kérdésekre, ezzel végül is válaszolsz is.......

Na, ennyi

2010. júl. 1. 12:06
 24/26 anonim ***** válasza:

Keress egy jó pszichológust, mert a te problémáid nem a körülmetéléssel kezdődtek és nem is azzal végződtek!!!

Még így ennyit a végére:-))

2010. júl. 1. 13:21
 25/26 anonim ***** válasza:

Az első oldalon írtam neked,hogy a Pimafucort segített.Tévedtem,véletlen volt!!!!!!!!! .Bocsi,az nem jó nem azt akartam írni!

A jó krém a :LOCOID LIPOCREAM mILLIÓ BOCSÁNAT!Úgy röstellem!

2010. júl. 6. 16:21
 26/26 A kérdező kommentje:
"KEDVES"férfi válaszoló,megköszönöm h megosztottad velünk az életed de mostmár ne irj légyszi.Majd én eldöntöm h mit kenek vagy nem a fiamra.Köszi minden választ...
2010. júl. 9. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!