Kisgyermekes szülők! Ti milyen rendszerességgel jártok gyorsétterembe, illetve rendeltek pizzát?
Hétvége fele mikor már lemerülök egyik vacsi mindig pizza/hambi,kfc amit megkívánunk.
Gyerkőc csak krumplit kaphat, pizzát nem ehet, nem azért mert szőrösszívű vagyok csak tej-tojás allergiás, de megérti, 2 és fél éves.
Egyszóval heti 1x kiélvezem hogy nem kell főznöm :)
Ételallergiásak a gyerekeim. Sehonnan nem tudunk rendelni,se vendéglátásban enni semmit, a félkész ételek 90%-a sem jó nekünk.
Egy évben kb. 5-8× anyósoméknál eszünk, kb 1-2× megyünk Mc D-ba, mert ott megbízható az allergén informáciò. Egyéb napokon én főzök, néha a férjem. Nyaralni is csak olyan helyre megyünk, ahol mi főzünk.
Tök szívesen rendelnék néha, komolyan.
2.5 éves a lányunk. Neki minden nap főtt kaja van. Meg se enné a pizzát :)
Magunknak szoktunk rendelni ezt-azt ( pizza,gyrostál,hambi)
De legtöbbet egy kisvendéglőből hozunk,fincsi főtt kaja van,leves plusz második 890Ft. (Kórházas/fejlesztős napokon nincs időm főzni)
Gyorsétterembe nem járunk egyáltalán.
Soha.
Gyorsétterembe soha nem voltunk még akkor sem, amikor nem volt gyerekünk.
Pizzát rendelni? Nem ellenkeznék, ha néha (mondjuk havonta-kéthavonta) akarna a feleségem. De ő inkább főz.
Mekibe akkor megyünk amikor úton vagyunk, drive és kaja az autóban, a gyerekek a választékból csak a nuggets-et eszik meg krumplival. Kb 2-3 havonta.
Pizza szintén kb 3 havonta max, nagyon szeretnénk de iszonyú nehéz kifogni minőségi pizzériát, ezeket a lepényszerű magyaros pizzaborzalmakat nem szeretjük, csak a férjem, ő magának kb kéthetente rendel.
Amúgy félkész kajákat tartok itthon a fagyasztóban és rendszeresen be is vetem gyors vacsorának, jó minőségű (99%-os) hamburger hús, mirelit pizza, halrudacska, gombóc/nudli, szóval azért nem főzök minden nap komplett menüt.
4 évesek az ikreim.
Mi soha nem jarunk gyorsetterembe.
Pizzát utoljara nyaralas alatt vettunk.
Mindent itthon fozok, pizzat is sutok.
Mekibe út közben szoktunk megállni, ha utazunk.
Pizzát nem szoktunk rendelni, mert azt szereti az egész család amit itthon készítünk.
Nagyon ritkán rendelünk ételt, viszont sok kaját hozunk a nagymamáéktól. :) Egy városban lakunk mindkét mamával, akik sokat főznek....
Én is sokat főzök viszonylag 3fiú és férjem mellett - van fogyasztás- na! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!