Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisgyermekes szülők! Ti...

Kisgyermekes szülők! Ti milyen rendszerességgel jártok gyorsétterembe, illetve rendeltek pizzát?

Figyelt kérdés
A kérdésemet kizárólag a kíváncsiság miatt tettem fel, nem célom a parázs viták kialakítása. De természetesen azok válaszát is várom, akik egyáltalán nem járnak ilyen helyekre.
2018. dec. 1. 19:29
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, várom a továbbiakat is! :) mindenkinek ment a zöld kéz.
2018. dec. 1. 20:21
 12/21 anonim ***** válasza:
82%

Hétvége fele mikor már lemerülök egyik vacsi mindig pizza/hambi,kfc amit megkívánunk.

Gyerkőc csak krumplit kaphat, pizzát nem ehet, nem azért mert szőrösszívű vagyok csak tej-tojás allergiás, de megérti, 2 és fél éves.

Egyszóval heti 1x kiélvezem hogy nem kell főznöm :)

2018. dec. 1. 20:42
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Ételallergiásak a gyerekeim. Sehonnan nem tudunk rendelni,se vendéglátásban enni semmit, a félkész ételek 90%-a sem jó nekünk.

Egy évben kb. 5-8× anyósoméknál eszünk, kb 1-2× megyünk Mc D-ba, mert ott megbízható az allergén informáciò. Egyéb napokon én főzök, néha a férjem. Nyaralni is csak olyan helyre megyünk, ahol mi főzünk.

Tök szívesen rendelnék néha, komolyan.

2018. dec. 1. 20:49
 14/21 anonim ***** válasza:
85%

2.5 éves a lányunk. Neki minden nap főtt kaja van. Meg se enné a pizzát :)

Magunknak szoktunk rendelni ezt-azt ( pizza,gyrostál,hambi)

De legtöbbet egy kisvendéglőből hozunk,fincsi főtt kaja van,leves plusz második 890Ft. (Kórházas/fejlesztős napokon nincs időm főzni)

Gyorsétterembe nem járunk egyáltalán.

2018. dec. 1. 21:04
 15/21 anonim ***** válasza:
82%
Pizzát havonta 1x rendelünk, én a párommal gyorsétteremben kb 2 havonta eszek, amikor a gyerekek nélkül felmegyünk Pestre vásárolni
2018. dec. 1. 21:41
 16/21 anonim ***** válasza:
69%

Soha.

Gyorsétterembe soha nem voltunk még akkor sem, amikor nem volt gyerekünk.

Pizzát rendelni? Nem ellenkeznék, ha néha (mondjuk havonta-kéthavonta) akarna a feleségem. De ő inkább főz.

2018. dec. 1. 22:09
 17/21 anonim ***** válasza:
76%

Mekibe akkor megyünk amikor úton vagyunk, drive és kaja az autóban, a gyerekek a választékból csak a nuggets-et eszik meg krumplival. Kb 2-3 havonta.

Pizza szintén kb 3 havonta max, nagyon szeretnénk de iszonyú nehéz kifogni minőségi pizzériát, ezeket a lepényszerű magyaros pizzaborzalmakat nem szeretjük, csak a férjem, ő magának kb kéthetente rendel.

Amúgy félkész kajákat tartok itthon a fagyasztóban és rendszeresen be is vetem gyors vacsorának, jó minőségű (99%-os) hamburger hús, mirelit pizza, halrudacska, gombóc/nudli, szóval azért nem főzök minden nap komplett menüt.

4 évesek az ikreim.

2018. dec. 1. 22:10
 18/21 anonim ***** válasza:
23%

Mi soha nem jarunk gyorsetterembe.

Pizzát utoljara nyaralas alatt vettunk.

Mindent itthon fozok, pizzat is sutok.

2018. dec. 2. 08:59
 19/21 anonim ***** válasza:
74%

Mekibe út közben szoktunk megállni, ha utazunk.

Pizzát nem szoktunk rendelni, mert azt szereti az egész család amit itthon készítünk.

Nagyon ritkán rendelünk ételt, viszont sok kaját hozunk a nagymamáéktól. :) Egy városban lakunk mindkét mamával, akik sokat főznek....

Én is sokat főzök viszonylag 3fiú és férjem mellett - van fogyasztás- na! :)

2018. dec. 2. 21:42
 20/21 anonim ***** válasza:
Rendes étterembe heti egyszer. Gyorskajáldába nem járunk, a pizzát meg magunknakkészítjük, nem anyagi, minőségi okokból.
2018. dec. 3. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!