Havonta milyen rendszerességgel jársz a Mc Donald's-ba, Burger Kingbe, KFC-be vagy egyéb gyorsétterembe? (többi a kérdésben)
- Ha olcsóbb lenne bármelyik kedvenc gyorséttermed, mennyire gyakrabban járnál oda a mostaninál?
- Ha volna olyan lehetőséged hogy ingyen étkezz akármelyik gyorsétteremben vagy egyébb étteremben (legyen az japán, kínai, indiai, vietnámi, vagy egyéb országhoz tartozó, esetleg egy előkelőbb éterem) 100.000 ft értékben (természetesen igény szerint 1 plusz ember társaságában), akkor hol ennél legszívesebben és mit ennél vagy innál és miért?
(A pénz elköltésére egy hét állna a rendelkezésedre.)
A jobb áttekinthetőség érdekében kerüljük a féloldalas litániát, elég az egyszerű, néhány mondatból álló válasz.
1. Nem járnék gyakrabban, nem az ár számít. (A gyorsétterem még így is a legolcsóbb alternatíva, ha elmegyek enni valahova.)
2. Ha egy hét állna rendelkezésre, akkor inkább drágább éttermeket és különleges ételeket választanék, amikre a hétköznapok során sajnálom a pénzt. De akkor rendesen, előétel, leves, főétel, desszert, hozzájuk illő borokkal.
# 2
Mondtam hogy tömören, de ennyire tömör azért nem kell, ennél egy kicsit azért kifejtősebben is lehet. :)
Csak azért tettem fel ezt a kérdést, mert érdekel az átlagemberek étkezési szokásai és ízlése.
Évi 2-3 alkalommal járok a mekibe.
Mennék éppen gyakrabban is ettől (bár nem heti szinten), de a közelben nincs...
Ha heti 100 ezrem lenne arra, hogy leegyem valahol...akkor biztos nem gyorsétteremben költeném el ezt az összeget. Valami klassz étteremben inkább.
- Kb havonta 3x, nem mennék gyakrabban.
- Van viszont egy önkiszolgáló, ahova szintén kb ilyen sűrűn járunk, de mostanában nagyon drága lett. Oda járnánk gyakrabban ha olcsóbb lenne (Főzelékfaló).
- 100.000 forint? Azt hülye lennék gyorsétteremre költeni. Olyan helyre mennék, amit amúgy nem engedhetek meg magamnak. Hogy hova, azt így kapásból nem tudom megmondani, de egy jó minőségű, 20.000 körüli marhasteaket kipróbálnék.
Csak vegán helyekre járok, de ebből is vannak gyorsétterem szerűek (pl egy szupi hamburgeres a kálvinon). Havi egy-két éttermi alkalomra futja, (a vegán helyek azért drágábbak), ha olcsóbb lenne, akkor kb heti egyszer elmennék.
2. Nem gyorsétterem, hanem egy totál hagyományos ízvilágú vegán hely, a neve Napfényes - itt ennék ha lenne egy hetem és 100k.
1. Két-három havonta 1x
2. Itt Németoban filléres kiadás de nincs kedvem gyakrabban menni
3. Jó kérdés, de egy Michelin csillagos étteremben elég szűk összeg 2 főnek erre még rá kéne tennem - mert akkor már adjuk meg a módját!
( ..érdekel az átlagemberek étkezési szokásai és ízlése....")
(.." kerüljük a féloldalas litániát, elég az egyszerű, néhány mondatból álló válasz.")
lehetnél kedvesebb is kislovag.
Gyorséttermek közül csak McDonald's-ba szoktam járni, szeretem a fagyijukat, a sajtburger, illetve a Sajtos McRoyalt, ezt szoktam néha menüben kérni, tehát krumpli + Sprite. Újdonságokkal nem szoktam kísérletezni. Árral nem igazán foglalkozok, nem befolyásolja hányszor járok oda. Van, hogy fél évig McDonald's felé sem nézek, aztán meg van egy hónap, hogy heti egyszer kb megyek. Szóval hangulatfüggő.
A második kérdésre válaszolva: egészen biztos, hogy valami jobb ázsiai étterembe mennék és telezabálnám magam szushival. Azt imádom.
Havonta 1x-2x-er járok.
Ha olcsóbb lenne és megkívánnám, lehet, hogy sűrűbben járnék akkor oda.
Ha volna ilyen lehetőségem, akkor itt a lakhelyemen (Győr)-ben, mennék el minden étterembe. Akár ebédet is ott enném meg, meg a vacsorát is.
Jó lehetőség lenne, tetszene az ötlet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!